جشنواره فرهنگی ورزشی کارکنان و اعضای هیئت علمی دانشگاه فردوسی مشهد ویژه بانوان، برگزار می شود.

ee5338f5b4-5c6cfa097a1ed8e2958ba43f

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد، مدیریت تربیت بدنی دانشگاه به مناسبت ولادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها و هفته گرامیداشت مقام زن و روز مادر، جشنواره فرهنگی و ورزشی ویژه بانوان در بخش کارکنان و اعضای هیئت علمی برگزار می کند.

بنا بر اعلام دبیرخانه جشنواره این مسابقات از  1 تا 13 اسفند ماه 1397 با برگزاری مسابقات ورزشی در رشته های والیبال، داژبال، دارت، تیراندازی، تیر و کمان، تنیس روی میز، امادگی جسمانی و شنا در مجموعه های ورزشی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار می شود.

علاقه مندان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام به سایت مدیریت تربیت بدنی دانشگاه فردوسی مشهد به نشانی:sport.um.ac.ir مراجعه کنند.

باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد