moein-1400T

جلسه هم اندیشی و تبادل نظر اعضای شورای معین هیات نظارت و دبیران تشکل های دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد.

به گزارش خبرنگار فرهنگی دانشگاه، در این جلسه که با حضور دکتر حمیدرضا طاهری معاون فرهنگی اجتماعی و دانشجویی و دبیر هیات نظارت بر تشکل های اسلامی دانشگاه، دکتر رئیسیان نماینده وزیر در هیات نظارت بر تشکل های اسلامی، حجت الاسلام طلابیگی معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و دکتر کرمانی مدیر فرهنگی و فعالیت های داوطلبانه دانشگاه، به صورت مجازی در فضای وبینار دانشگاه برگزار شد، حاضران و دبیران تشکل های دانشجویی به بحث و تبادل نظر در مورد انتخابات ریاست جمهوری، شوراهای اسلامی و میاندوره ای مجلس خبرگان رهبری پرداختند.

در این جلسه به ارتقای فضای مشارکت دانشگاهیان و حضور پر رنگ تشکل های دانشجویی در برگزاری کرسی های آزاد اندیشی با موضوع انتخابات تاکید شد.