فراخوان شرکت در دومین نمایشگاه هنرهای تجسمی
خانواده بزرگ دانشگاه فردوسی مشهد

«هنر دقیق ترین و رساترین وسیله انعکاس اندیشه ها و آرمان های شریف می باشد. »

مقام معظم رهبری

مديريت فرهنگي و فعالیت های داوطلبانه دانشگاه فردوسی مشهد در راستای هویت بخشی به جامعه دانشگاهی و نیز ارج نهادن به همت والای دانشگاهیان دانشگاه فردوسی مشهد در عرصه های هنری و ترغیب دانشگاهیان به مشارکت و حضور فعال در حوزه های فرهنگی و اجتماعی، در نظر دارد دومين نمايشگاه هنرهاي تجسمي دانشگاهيان را برای اعضای هیات علمی، کارکنان و خانواده های محترم دانشگاهیان در آذرماه سال جاری برگزار کند.

شرایط عمومی شرکت در نمایشگاه:

• فراخوان آثار صرفا برای اعضای هیات علمی، کارکنان و خانواده های محترم دانشگاهیان دانشگاه فردوسی مشهد می باشد.
  • علاقه مندان می توانند آثار خودر را در رشته های نقاشی، نقاشیخط، طراحی، خوشنویسی، عکاسی، پوستر، تذهیب، نگارگری، کاریکاتور و صنایع دستی برای دبیرخانه نمایشگاه ارسال کنند.
  • موضوع، تکنیک و سبک آثار، آزاد است.
  • تعداد ارسالی: در هر رشته 5 اثر
  • به منظور بررسی اولیه ی آثار، تصویر واضح اثر یا آثار، همراه با مشخصات (نام و نام خانوادگی، عنوان اثر، تکنیک و ابعاد) و شماره تماس شرکت کننده از طریق اتوماسیون اداری برای دبیر نمایشگاه سرکار خانم طلوع شیخ زاده تا تاریخ 20 آبان ماه ارسال گردد.

زمان بندی:

• ارسال آثار جهت بررسی اولیه: 1401/8/20
  • زمان نمایش آثار در نمایشگاه: به مدت یک هفته در آذرماه
  • زمان تحویل آثار منتخب جهت شرکت در نمایشگاه به شرکت کنندگان، متعاقباً اطلاع رسانی خواهد شد.

نکات قابل توجه:

• نمایشگاه حاضر، دومین نمایشگاه های هنرهای تجسمی اعضای هیات علمی و کارکنان دانشگاه فردوسی مشهد می باشد و برای نخستین بار خانواده محترم دانشگاهیان هم می توانند آثار خود را برای این نمایشگاه ارسال کنند.
  • به کلیه شرکت کنندگان در نمایشگاه لوح تقدیر و گواهی شرکت از سوی مدیریت فرهنگی دانشگاه اهداء خواهد شد.
  • مدیریت فرهنگی تلاش خواهد کرد کلیه آثار پذیرفته شده در کتاب نمایشگاه، چاپ شود.
  • ورکشاپ های هنری در فضای نمایشگاه به منظور بازدید بیشتر از نمایشگاه و آشنایی بازدید کنندگان و هنردوستان با هنرهای تجسمی برگزار می شود.
  • شرکت کنندگان در فرآیند برگزاری نمایشگاه، ملزم به رعایت قوانین و تصمیمات ستاد اجرایی و برگزارکنندگان نمایشگاه، خواهند بود.
  • اخبار نمایشگاه را می توانید در وبگاه مدیریت فرهنگی و فعالیت های داوطلبانه به    آدرس http://farhangi.um.ac.ir دنبال کنید.
  • شرکت کنندگان می ­بایست پس از اتمام نمایشگاه نسبت به دریافت آثار خود از برگزارکنندگان در زمان تعیین شده اقدام نمایند؛ در صورت عدم مراجعه در زمان مقرر، مسئولیت به عهده صاحب اثر خواهد بود.

مکان نمایشگاه:
پردیس دانشگاه فردوسی مشهد، بلوار دانش، مجتمع فرهنگی و نمایشگاهی نگارستان پردیس،
سالن نمایشگاهی خیام

علاقمندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانند در ساعات اداری با شماره 38806479 سرکار خانم مریم طلوع شیخ زاده دبیر اجرایی نمایشگاه تماس حاصل فرمایند.

مدیریت فرهنگی و فعالیت های داوطلبانه
دانشگاه فردوسی مشهد