quran kargah 1401-2

مديريت فرهنگي و فعاليت هاي داوطلبانه دانشگاه فردوسي مشهد براي ايجاد آمادگي هرچه بيشتر دانشجويان عزيز براي شركت در جشنواره قرآن و عترت دانشجويان  اقدام به برگزاري كارگاه هاي زير ( به صورت مجازي و رايگان) نموده است. از علاقمندان دعوت می شود براي شركت در هر كارگاه ابتدا ثبت نام نموده و در زمان مشخص شده براي هر كارگاه وارد كلاس شويد. لازم به ذکر است که کارگاه ها در بستر adobe connect  برگزار می شود.

quran-jashnvareh-1401

لینک ثبت نام

لینک ورود به کلاس مجازی

گفتنی است جشنواره قرآن و عترت دانشجويان وزارت علوم ،تحقيقات و فناوري با هدف اعتلاي دانش، ايمان، اخلاق و بصيرت ديني دانشجويان و توسعه فضاي معنوي و قرآني و نيز زمينه‌سازي انس و الفت آنان با قرآن كريم و سيره معصومين(ع) و تدبر و عمل به آن آموزه‌ها همه ساله برگزار شده كه با ياري خداوند متعال سي و هفتمين دوره اين رقابت بزرگ معنوي در سال 1401در مراحل مقدماتي، استاني و كشوري برگزار خواهد شد و برگزيدگان براي رقابت با منتخبان قرآني ساير دانشگاه ها به مسابقات ملي معرفي و از تسهيلات ويژه اي برخوردار خواهند شد.