dsdsdsd

بزرگترين رويداد آموزشي و رقابتي گويندگي و مجري گري دانشگاه هاي استان خراسان رضوی در دانشگاه فردوسي مشهد برگزار مي شود.

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردسي مشهد، در پي استقبال از فراخوان  ثبت نام در رويداد بزرگ آموزشي-رقابتي گويندگي و مجري گري تعداد 300 نفر از دانشجويان دانشگاه هاي مشهد و برخي دانشگاههاي استان براي شركت در اين رويداد اعلام آمادگي کردند.

در اين رويداد كه در اسفندماه 1401 در محل مجتمع كانون هاي فرهنگي و هنري دانشگاه فردوسي مشهد برگزار خواهد شد، ضمن ارائه الگوهاي بهينه گويندگي رسانه‌اي، اصول آوا شناختي و صدا سازي، زبان و بيان ادبي و همچنين الگوهاي ارتباط با مخاطب، شركت كنندگان منتخب در دو بخش كارگاه آموزشي و رقابتي براي چالش اجرا و گويندگي آماده مي‌شوند.

بر اساس تقويم زماني اين مسابقه، علاقه‌منداني كه قبلا براي شركت در اين رويداد اعلام آمادگي نموده اند تا 20 بهمن 1401 فرصت دارند با تكميل فرآيند ثبت‌نام خود در سايت مديريت فرهنگي دانشگاه فردوسي در اين برنامه آموزشي – رقابتي شركت نمايند.

بنا بر اعلام دبیرخانه برگزاری این رویداد زمان برگزاری گردهمایی اولیه به منظور آشنایی و آگاهی شرکت کنندگان از فرایندهای اجرایی رویداد متعاقبا از طریق همین پایگاه و شبکه های اجتماعی مرتبط اطلاع رسانی خواهد شد.