IMG 7540

آیین تجدید دیدار همکاران مدیریت فرهنگی و فعالیت های داوطلبانه  و گروه مطالعات و برنامه ریزی فرهنگی و اجتماعی، روز دو شنبه 14 فروردین برگزار شد.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد، این مراسم همچون سنوات گذشته در نخستین روز كاري سال جدید، از ساعت 9:30 الی 10 در تالار گفتگو مدیریت فرهنگی برگزار شد.

در این نشست صمیمی، دکتر احمدرضا اصغرپور مدیر فرهنگی و فعالیت های داوطلبانه دانشگاه ضمن تبریک سال نو و آرزوی سالی سرشار از خیر، برکت و معنویت برای همکاران ، اظهار امیدواری کرد سال 1396 سال ثبات و تثبیت ساختارهای جدید در مدیریت فرهنگی در راستای تحقق راهبردها و اهداف فرهنگی دانشگاه باشد.

ایشان بر نوآوری و خلاقیت در برگزاری برنامه های و فعالیت های فرهنگی تاکید کرد و گفت: ساختار کنونی خدمات فرهنگی که در طی سالیان شکل گرفته نیازمند به نوآوری و تغییر در نگرش و منش کنشگران فرهنگی دانشگاه دارد.

وی در پایان خاطرنشان کرد شروع سال جدید باعث نوشدن و ارتقاء رویه ها، اخلاق و منش های فردی شود .

همکاران مدیریت فرهنگی و فعالیت های داوطلبانه نیز در ادامه ، ضمن تجدید دیدار، سال جدید را به یکدیگر تبریک گفته و به مرور و بازخوانی فعالیت های انجام شده در سال گذشته پرداختند.

باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد

IMG 7549