مراسم احياي شبهاي قدر، در جوار یادمان شهیدان گمنام دانشگاه فردوسي  مشهد برگزار مي گردد.
به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسي مشهد، ستاد اجرایی شب های قدر دانشگاه مراسم پر فیض شب هاي قدر  ويژه اساتيد، دانشجويان و كاركنان و خانواده هاي دانشگاهيان را در روزهای  23، 25 و 27 خرداد ماه در فضای بیرونی مسجد حضرت زهرا - سلام الله علیها - و در جوار یادمان شهیدان گمنام دانشگاه فردوسي مشهد برگزار مي کند.
حجت الاسلام طلابیگی معاون نهاد رهبری دانشگاه فردوسی در تشریح برنامه های شب های قدر دانشگاه گفت: از جمله برنامه هاي اين مراسم ها تلاوت قرآن كريم توسط علی رضا انتظامی دانشجوی دکتری سازه دانشگاه فردوسی، قرائت دعاي جوشن كبير توسط مهندس یاسر پارسايي و دکترحسین افخمی ، سخنراني توسط حجج الاسلام قرائتی، حلوائیان و سوری، مرثيه خواني توسط حاج حسین پیرزاد و مراسم قرآن بر سر گرفتن و احياء مي باشد.
وی در ادامه جدول زمان بندی این مراسم به این شرح اعلام کرد:
- نماز قضا از ساعت 22 الی 22:30
- دعای جوشن کبیر 22:30 تا 24
- سخنرانی 24 تا 00:45
- مراسم احیا 00:45 تا 1:15

گفتنی است به منظور بهره مندی هرچه بیشتر خانواده ها از مراسم پرفیض شب های قدر فضای مهد کودک برای نگهداری کودکان پیش بینی شده است.

باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد: نوید سرو آزاد

photo 2017-06-09 18-35-09