نهمین دوره از جشنواره درون دانشگاهی حرکت، بهمن ماه جاری در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار می‌شود.
به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد، جشنواره دانشگاهی حرکت ویژه انجمن‌های علمی دانشجویی و با تأکید بر هم افزایی، تکثیر ایده‌های خلاق، همکاری بیشتر بین انجمن‌ها و تشویق رقابتی علمی و دوستانه، ایجاد انگیزه و نشاط در انجمن‌های علمی دانشجویی همه ساله برگزار می‌شود. این جشنواره تلاش می‌کند تا مبنا و مبدا حرکتی نوین برای سازماندهی فعالیت‌های علمی دانشجویی باشد.
گفتنی است آیین اختتامیه نهمین جشنواره دانشگاهی حرکت با حضور هیئت رئیسه دانشگاه، اساتید مشاور انجمن های علمی و جمعی از اعضای فعال انجمن های علمی دانشگاه فردوسی مشهد در روز یکشنبه ۲۸ بهمن ماه ساعت ۱۷:۳۰ الی ۲۰ در تالار دکتر رحیمی زاده دانشکده علوم برگزار خواهد.

باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد

photo 2019-02-01 00-35-41