ghorannn

به گزارش دبیرخانه مرکزی سی و چهارمین جشنواره قرآن و عترت دانشجویان کشور، نتایج بخش معارفی و حفظ به شرح پیوست اعلام گردید.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم؛ بر طبق این گزارش، نتایج رشته‌های معارفی شامل رشته‌های: آشنایی با احادیث اهل بیت (ع)، احکام، آشنایی با مفاهیم نهج البلاغه، آشنایی با مفاهیم صحیفه سجادیه، آشنایی با سیره معصومین (ع)، حفظ موضوعی قرآن کریم، آشنایی با ترجمه و تفسیر قرآن کریم، پرسمان معارفی و سبک زندگی ایرانی و اسلامی و رشته‌های بخش حفظ شامل رشته‌های؛ حفظ کل (برادران)، حفظ کل (خواهران)، حفظ ۲۰ جز (برادران)، حفظ ۲۰ جز (خواهران)، حفظ ۱۰ جز (برادران)، حفظ ۱۰ جز (خواهران)، حفظ ۵ جز (برادران)، حفظ ۵ جز (خواهران) می‌باشد. برگزیدگان این مرحله باید برای مرحله سراسری که در شهریور ماه در دانشگاه قم برگزار می‌گردد، آماده شوند. منابع بخش معارفی برای مرحله سراسری بر طبق دستورالعمل اجرایی سی و چهارمین جشنواره (مرحله سراسری) می‌باشد. منبع رشته احکام با عنوان؛ کل کتاب از واجبات چه می‌دانیم؟ حجت الاسلام والمسلمین محمود اکبری، نشر فتیان می‌باشد.

بر طبق این گزارش نتایج بخش آوایی (قسمت‌های باقیمانده) به طور کامل هفته آینده از سوی دبیرخانه جشنواره اعلام می‌گردد.

لازم به ذکر است مرحله سراسری جشنواره قرآن و عترت دانشجویان کشور در شهریور ماه ۹۸ به میزبانی دانشگاه قم برگزار می‌شود.

اسامی برگزیدگان بخش حفظ

اسامی برگزیدگان بخش معارفی