نخستین برنامه فرهنگی تفریحی زنگ تفریح ایام امتحانات یکم تا پنج تیرماه در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار می شود.

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد؛ مدیریت فرهنگی وفعالیت های دواطلبانه  نخستین ویژه برنامه زنگ تفریح  ایام امتحانات را از 1 تا 5 تیرماه و هفته پایانی امتحانات دانشجویی در محوطه بیرونی مجتمع کانون های فرهنگی دانشگاه برگزار می کند.

در این رویداد برنامه های مفرح فرهنگی و هنری از جمله بازارچه صنایع دستی و غذاهای محلی، جنگ شبانه ، اجرای موسیقی سنتی، نمایش فیلم، اجرای بازی و مسابقه های متنوع، ارائه مشاوره های تحصیلی و ...پیش بینی شده است.

علاقه مندان می توانند از ساعت 18 تا 21 روزهای 1 تا 5 تیرماه از این نمایشگاه و خدمات و برنامه های متنوع آن استفاده نمایند.

گفتنی است آیین افتتاح زنگ تفریح روز شنبه از ساعت 18 به صرف آش رشته در مجتمع کانون های فرهنگی برگزار خواهد شد.

photo 2019-06-20 10-34-52