sardarsoleymani

بسم رب الشهداء والصدیقین

وَلا تَحسَبَنَّ الَّذينَ قُتِلوا في سَبيلِ اللَّهِ أَمواتًا ۚ بَل أَحياءٌ عِندَ رَبِّهِم يُرزَقونَ (سوره مبارکه آل عمران آیه ۱۶۹)

ضایعه شهادت سردار سرافراز سپاه اسلام حاج قاسم سلیمانی، برگ درخشان دیگر بر دفتر افتخارات انقلاب اسلامی، جهان اسلام و کارنامه پر افتخار سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و برگ ننگین دیگری بر سیاهه اعمال تروریستی و جنایتکارانه استکبار جهانی افزود.

مدیر و همکاران مدیریت فرهنگی و فعالیت های داوطلبانه دانشگاه فردوسی مشهد؛ شهادت این بزرگمرد اخلاص و ایثار حاج قاسم سلیمانی فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، را به محضر ولی عصر ارواحنا له الفدا، رهبر معظم انقلاب اسلامی، نیروهای مسلح به ویژه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، ملت شهیدپرور ایران، جامعه دانشگاهیان و خانواده بزرگوار ایشان، تبریک و تسلیت عرض می نماید.

از خداوند متعال مسئلت داریم روح پرفتوحش را چراغ راه هدایت و سعادت ایران و ایرانی قرار دهد.

مدیریت فرهنگی وفعالیت های داوطلبانه
دانشگاه فردوسی مشهد