photo ۲۰۲۰-۰۱-۱۱ ۱۰-۱۷-۱۷

به گزارش خبرنگار فرهنگی دانشگاه، پیرو اطلاعیه های قبلی ثبت نام در سی و پنجمین جشنواره قرآن و عترت دانشجویان و بر اساس ثبت نام های انجام شده زمان و مکان اجرای بخش های مختلف جشنواره به شرح زیر به اطلاع می رسد:

1- آزمون كتبي بخش هاي معارفي و حفظ روز دوشنبه 5 اسنفد ماه 1398 ساعت 9:30 برگزار خواهد شد . محل برگزاری آزمون معارفی در تالار رودکی مجتمع کانونهای فرهنگی دانشگاه ( جنب خوابگاه های فجر ) خواهد بود. با توجه به برگزاري آزمون بصورت هماهنگ كشوري راس ساعت 10 صبح، در صورت تاخير امكان ورود به محل آزمون نخواهد بود.

2- آزمون بخش آوايي روز چهارشنبه 7 اسفند ماه 1398 از ساعت 9 صبح تا ساعت 16 خواهد بود.

محل برگزاري مسابقه آوايي برادران مسجد امام رضا (ع) خواهد بود.

محل برگزاري مسابقه آوايي خواهران تالار رودكي مجتمع کانون های فرهنگی ( جنب خوابگاه های فجر ) خواهد بود.

آیین نامه جشنواره قرآن و عترت

برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره 05138806486 واحد قرآن و عترت مدیریت فرهنگی دانشگاه تماس بگیرید.