coronafum

مدیریت فرهنگی و فعالیت های داوطلبانه دانشگاه فردوسی مشهد، مسابقه داستانک " ما و جهان پسا کرونایی" را با هدف ترسیم پیامد‌های مختلف ویروس کرونا  بر زندگی بشر در بستر داستان‌های مینی‌مالیستی و گسترش شیوه ایجاز نگاری با رعایت انتقال معنای ناب در حدّاقل واژگان، برگزار می کند.

قوانین:
 - این فراخوان با موضوع " تصویر جهان پساکرونایی"  برگزار می‌شود .
 - آثار ارسالی می تواند در انواع زمینه‌های رئال، فانتزی، طنز و غیره  باشد.
 - داستانک ها باید عنوان داشته‌ باشند. عنوان زیبا و جذاب می‌تواند باعث ارتقاء رتبه اثر شود.
 - حجم داستانک باید کوتاه در حد متعارف داستانک به عبارتی یک پاراگراف؛کمی بیشتر یا کمتر( بین 50 تا حداکثر 100 کلمه)  باشد  حروف ربط و اضافه و.. در شمارش کلمات لحاظ می‌شود.
 - هر نویسنده می‌تواند حداکثر با 3 داستانک در این فراخوان شرکت کند.
- هر داستانک باید همراه با فایل صوتی خوانش داستان ارسال گردد. همه فایل های صوتی باید با فرمت mp3 و حداکثر حجم 50 مگابایت ارسال گردد.
-دبیرخانه مسابقه می تواند  در صورت عدم وجودکیفیت آثار ارسالی جوایز اعلام شده را به تناسب تغییر دهد.
 - نام و نام خانوادگی، شماره تلفن همراه، ضروری است.
-   تمامی دانشجویان دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی سراسر کشور ( دانشگاه های تابعه وزارت علوم، دانشگاه های علوم پزشکی، دانشگاه آزاد اسلامی، دانشگاه پیام نور و ...) می توانند در این مسابقه شرکت کنند.

جوایز:
در هر بخش سه اثر به عنوان آثار برگزیده اعلام می‌گردد.
جایزه نفر اول: یک میلیون تومان
جایزه نفر دوم:  750 هزارتومان
جایزه نفر سوم: 500 هزار تومان
7 جایزه 200 هزار تومان برای آثار شایسته تقدیر
1 جایزه 500 هزار تومانی برای بهترین اثر از نگاه خوانندگان
1 جایزه 500 هزار تومانی برای بهترین پادکست ( فایل صوتی) خوانش داستانک
-    لازم به توضیح است کلیه داستانک ها در شبکه های اجتماعی مرتبط با دبیرخانه برگزاری مسابقه بازنشر می شود و برترین داستان¬ از نگاه خوانندگان انتخاب می شوند.

شیوۀ ارسال آثار:
•    هر اثر باید در فایلی جداگانه و در قالب word ارسال گردد.
•    هیچ محدودیتی در فونت، شکل صفحه و نوشتار وجود ندارد.
•    فایل صوتی خوانش داستانک باید همراه عنوان و نام نویسنده باشد.
•    در انتهای هر اثر و در صفحه‌ای مجزّا، مشخصات زیر به طور کامل درج شود: نام اثر - نام و نام‌خانوادگی صاحب اثر - سال تولد- شمارۀ تماس -  آدرس پست الکترونیکی -  وضعیت ( استاد، دانشجو، کارمند)

دانشگاهیان علاقه مند می توانند آثار را همراه با مشخصات اعلام شده ، از طریق راه های ارتباطی زیر ارسال نمایند.
رایانامه
ارسال آثار به آی دی ffum1399@ در شبکه های اجتماعی

سایت مدیریت فرهنگی و فعالیت های داوطلبانه دانشگاه فردوسی مشهد:  farhangi.um.ac.ir
شماره تماس دبیرخانه مسابقه: 05138806479