corona yaddashtha
اسامی برگزیدگان مسابقه ملی یادداشت های فرهنگی " جهان پس از کروناویروس " که با هدف طرح دیدگاه های دانشگاهیان در موضوعات مرتبط با فراگیری کرونا و پیامدهای آینده آن بر زندگی بشر برگزار شده بود، اعلام شد.
به گزارش خبرنگار فرهنگی دانشگاه ،  این مسابقه از سوی مدیریت فرهنگی و فعالیت های داوطلبانه دانشگاه فردوسی مشهد با هدف طرح دیدگاه های متنوع فرهنگی و اجتماعی  جامعه دانشگاهی در مواجه با فراگیری ویروس کرونا  برگزار شد.
بنا بر اعلام دبیرخانه برگزاری مسابقه پس از دریافت آثار شرکت کنندگان و ارزیابی و داوری آثار در کمیته داوری، اسامی برگزیدگان مسابقه فرهنگی " جهان پس از کروناویروس " ، به‌شرح ذیل اعلام شد.

لازم به توضیح است با توجه به عدم کسب حدنصاب شرکت کنندگان در بخش اساتید و کارمندان آثار صرفا در بخش دانشجویی مورد ارزیابی و داوری قرار گرفت. همچنین از نظرهیات داوران هیچ اثری حائز رتبه اول نشد.
1-  محمد میرحاج با یادداشت" دنیاگیری کرونا" رتبه دوم
2-  سیده نگین حسینی با یادداشت" بنیان خانواده" رتبه سوم

جوایز وِیژه:
1-  سیده نگین موسوی با یادداشت" فرهنگ و هنر" شایسته تقدیر
2-  امیر مرادی با یادداشت" جهان پس از کرونا" شایسته تقدیر

شایان ذکر است  از سوی دبیرخانه مسابقه با برندگان جهت دریافت جوایز هماهنگی لازم انجام خواهد شد.