korsiha site6
دکتر مهدی کرمانی مدیر فرهنگی و فعالیت های داوطلبانه دانشگاه فردوسی مشهد، با انتشار پیامی، موفقیت انجمن های علمی و کانون های فرهنگی دانشگاه فردوسی مشهد در دوازدهمین جشنواره بین الملی حرکت و هشتمین جشنواره رویش را تبریک گفت.

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشگاه در این پیام آمده است:

دانشگاه فردوسی مشهد در کنار اعتبار علمی و پژوهشی ممتاز در میان دانشگاه های جامع کشور، در طول سالیان گذشته همواره از دانشگاه های پیشتاز و دارای سابقه درخشان در حوزه فعالیت های داوطبانه علمی، فرهنگی، هنری و اجتماعی بوده است.
امسال نیز دانشجویان عزیز و پرتلاش دانشگاه موفق به کسب افتخاراتی ارزنده و به یاد ماندنی در دوازدهمین جشنواره ملی حرکت، ویژه انجمن های علمی دانشجویی و هشتمین جشنواره ملی رویش ویژه کانون های فرهنگی، هنری، مذهبی و اجتماعی شده اند.

به این بهانه ضمن عرض خداقوت خدمت یکایک افتخارآفرینان این عرصه ها، موفقیت های به دست آمده را به همه این عزیزان و همچنین به خانواده بزرگ دانشگاه فردوسی مشهد تبریک عرض می کنم و برای همه فعالان انجمن ها، کانون ها و تشکل های دانشجویی روزهایی سرشار از موفقیت، شادکامی و سلامتی را آرزومندم.

دکتر مهدی کرمانی
مدیر فرهنگی و فعالیت های داوطلبانه