DR taheri3

دكتر حميدرضا طاهری معاون فرهنگی اجتماعی و دانشجويی دانشگاه فردوسی مشهد طی پيامی از تشکل های اسلامی ،انجمن های علمی، کانون های فرهنگی ، هنری، اجتماعی و مذهبی و نشریات دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد تقدیر کرد.

به گزارش روابط عمومي معاونت فرهنگی اجتماعی و دانشجویی در اين پيام آمده است:

دانشجویان گرامی
با اهدای سلام
در سال گذشته جامعه ايرانی همچون ساير جوامع ، درگير با بحران پاندومی كرونا بوده و فضاي دانشگاه ها كاملا متاثر از اين رويداد در وضعيتي بسیار متفاوت از قبل قرار گرفت، اما واحدهاي انجمني، تشكلي،كانوني و نشریات دانشجويي در دانشگاه فردوسي مشهد به مدد نيروهاي داوطلب و سخت كوش خود، خوش درخشيده و توانستند تلاشی تحسین برانگیز در جهت ارتقاء امور فرهنگی، اجتماعی، سیاسی، تربیتی ، دینی و هنری داشته باشند.
از اینرو برخود لازم می دانم در پايان اين مجاهدت يك ساله به همه شما خوبان دست مريزاد عرض نموده، و از تلاش های ارزنده فرد فرد شما قدردانی نمایم.
در پایان ضمن عرض تبریک اعیاد شعبانیه و نوروز باستانی سال 1400 ، از خداوند مهربان برايتان سالي سرشار از شادكامي، سلامتي و موفقيت در همه عرصه ها زندگی آرزومندم.

دکتر حمیدرضا طاهری
معاون فرهنگی اجتماعی و دانشجویی