به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشگاه؛  طرح ملی توانمندسازی سفیران فرهنگی دانشگاه های منطقه 9  کشور با همکاری معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده و معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم تحقیقات و فناوری  طی روزهای 20 تا 22 تیر ماه سال جاری به میزبانی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار می شود.

در این طرح که بیش از  50 نفر از دبیران شورای هماهنگی کانون های فرهنگی، دبیر دبیران انجمن های علمی دانشجویی، نفر اول(کمیته ناظر) نشریات دانشجویی و دبیران شورای صنفی دانشگاه های منطقه 9 کشور شرکت می کنند، شرکت کنندگان در کارگاه های مجازی این طرح  با حضور اساتيد مجرب و عضو هيأت علمي دانشگاه فردوسی مشهد  در طی دو روز  مباحثی پیرامون سیاستگذاری عمومی، گفت و گوی بین نسلی، تاب آوری اجتماعی و آشنایی با حقوق اداری را فرا می گیرند.
گفتنی است این طرح با هدف تقویت مهارت های اجتماعی کنش گران مؤثر دانشجویی و نیز ایجاد شبکه ارتباطی میان آنان پيرو موافقت نامه عملياتي معاونت رياست جمهوري در امور زنان و خانواده و معاونت فرهنگي و اجتماعي وزارت عتف به ميزباني  پنج دانشگاه منتخب ايلام، فردوسي مشهد، علامه طباطبايي، سيستان و بلوچستان و مازندران در سطح دانشگاه‌هاي کشور برگزار مي‌شود.
بر اساس اعلام دبیرخانه اجرایی این رویداد با مکاتبات انجام شده با دانشگاه های منطقه 9 کشور اسامی فعالان دانشجویی دانشگاه ها دریافت شده است و بر اساس برنامه ریزی انجام شده کارگاه های مجازی این طرح طی روزهای 21 تا 22 تیر  در سیستم وبینار دانشگاه فردوسی مشهد برگزار خواهد شد.

شایان ذکر است به شرکت کنندگان در این دوره گواهینامه معتبر از سوی معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت عتف اعطا خواهد شد.