ghadir-1400-2

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشگاه، مديريت فرهنگي وفعاليت هاي داوطلبانه دانشگاه به مناسبت دهه مبارك امامت و ولايت، مسابقه خوانش خطبه غدير را براي دانشگاهيان معزز(كاركنان، دانشجويان، هيئت علمي و خانواده هاي وابسته آنها) برگزار مي كند.

اين مسابقه به صورت فردي، گروهي و خانوادگي برگزار خواهد شد. علاقمندان شركت در اين مسابقه در سه گروه سني خردسالان 8 تا 12 سال، نوجوانان 13 تا 15 سال و بزرگسالان مي توانند بخشي از ترجمه خطبه غدير را انتخاب كنند و آن را در قالب هاي مختلف صوت و پادكست، تصويري و نماهنگ با صداي خود ضبط كرده و به دبيرخانه اين مسابقه ارسال كنند.آثار ارسالي بايد بين يك تا ۳ دقيقه باشد.

علاقمندان تا  17 مرداد براي حضور در اين مسابقه فرصت دارند.

علاقمندان می توانند آثار خود را ( ضمن معرفي كامل خود) به شماره 09036030686 در شبكه هاي اجتماعي و پيام رسان ها ارسال كنند.

گفتني است از سوي مديريت فرهنگي دانشگاه به 10 نفر از برگزيدگان جوایزی به رسم يادبود تقديم خواهد شد.