62004109

در اختتامیه دوازدهمین جشنواره سراسری نشریات دانشجویی (تیتر١٢) که در دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد،نشریات دانشگاه فردوسی موفق به کسب رتبه‌های برتر شدند.

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشگاه، اسامی نشریات برگزیده دانشگاه فردوسی مشهد در جشنواره سراسری نشریات دانشجویی کشور به شرح ذیل است: رتبه دوم نشریات طنز و کاریکاتور محمدامین ناصری‌فرد، نشریه سانسوریا، رتبه دوم نشریات سیاسی، محمدرضا دهقان، نشریه سیاست‌نامه، رتبه دوم، سید محمد جواد فیاض، نشریه شب‌آهنگ در بخش نشریات چاپی و الکترونیک.

همچنین  نشریه وقایع اتفاقیه به صاحب امتیازی سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، موفق به کسب ٢ رتبه برتر در این جشنواره شد. رتبه سوم نشریات عمومی به سبحان گوهری از نشریه وقایع اتفاقیه، رتبه سوم رسته عکس به محمدحسین سمندری مقدم از نشریه وقایع اتفاقیه، رتبه اول رسته طنز به فرزانه زینلی از نشریه سانسوریا، رتبه دوم رسته طنز به یگانه تقی‌زاده از نشریه سانسوریا، رتبه سوم رسته مقالات فرهنگی به سمانه نقابی از نشریه سیمرغ و رتبه شایسته تقدیر رسته مقالات کشاورزی به مقاله دامپزشکی و محیط زیست نوشته سلیمه اسدی از نشریه نیلگون رسید.

گفتنی است دوازدهمین دوره جشنواره سراسری رسانه و نشریات دانشجویی «تیتر ۱۲» توسط معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برگزار شد و در این جشنواره کلیه دانشجویان شاغل به تحصیل کشور شامل دانشجویان دانشگاه‌های تابعه وزارت‌های بهداشت و  علوم امکان حضور  را داشتند.

مدیریت فرهنگی و فعالیت های داوطلبانه این موفقیت را به جامعه دانشگاهی و اصحاب نشریات دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد تبریک می گوید.