photo 2021-07-27 08-22-13

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشگاه، اسامي برگزيدگان اولين دوره مسابقه خطبه خواني غدير ویژه گرامیداشت دهه ولايت و امامت اعلام شد. در اين جشنواره كه با هدف ترويج و توسعه فرهنگ اسلامي و آشنايي بيشتر دانشگاهيان با مفاهيم سيره ائمه عليهم السلام براي اساتيد، دانشجويان، كاركنان و خانواده هاي ايشان برگزار شد، 43 اثر در سه بخش خردسالان، نوجوانان و بزرگسالان به مرحله داوري آثار راه يافتند. پس از داوري آثار رسيده به دبيرخانه اين مسابقه، آثار برتر مشخص و مرحله داوري اولين مسابقه خوانش خطبه غدير به اتمام رسيد.

ضمن قدرداني از شركت كنندگان در اين مسابقه و تبريك به برگزيدگان، اسامي برندگان به شرح زير اعلام می شود:

1- سپیده علی اکبری
2- سحر علی اکبری
3- امیرحسین نعمتی
4- مرضیه خوشنام
5-اميرعباس كاظمي عيدگاهي
6- زهراسادات مهدوی
7- غزاله هادیلو
8- راحله رحمتی
9- هانیه بهزادی
10- زهرا ابراهیمی
11- زهرا اسماعیلی ایوری
12- مهدی یار و علی سان قربانی
13- فاطمه قزلی
14- محمد سعید مسئله گو

برندگان محترم اين مسابقه براي دريافت جوايز خود لازم است در ساعات اداري با شماره تلفن 05138806486 تماس حاصل فرمايند.