tofighi-news

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسي مشهد، دانشجوي نخبه قرآني دانشگاه فردوسي مشهد كه در ادوار مختلف جشنواره قرآن و عترت دانشجويي موفق به كسب رتبه هاي برتر سراسري و ملي در رشته هاي شعر و داستان نويسي شده بود، اين بار نيز افتخار آفريني كرد. جناب آقاي مصطفي توفيقي، دانشجوي كارشناسي ارشد دانشگاه فردوسي مشهد در یازدهمین جشنواره بین المللی سیمرغ، موفق به کسب رتبه برگزیده در بخش ملي شعر جشنواره شد.گفتني است اين شاعر عضو خانواده دانشگاه فردوسي مشهد تاكنون برنده بيش از 250 جايزه معتبر ملي و بين‌المللي شده و بيش از سي كتاب از وي به چاپ رسيده است.

آئين اختتاميه جشنواره بين‌المللي فرهنگي و هنري سيمرغ با حضور مسئولین وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و دانشگاه علوم پزشکی مشهد، در محل برج سپيد دانشگاه علوم پزشكي مشهد برگزار شد و با معرفي و تجليل برگزيدگان به كار خود پايان داد.