elahyat 1

جلسه دکتر اصغری نکاح، مدیر فرهنگی و فعالیت های داوطلبانه دانشگاه با شورای دانشکده الهیات و معارف اسلامی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد.

این جلسه با حضور هیئت رئیسه و مدیران گروه های آموزشی دانشکده الهیات روز دوشنبه ۱۹ اردیبهشت ماه شکل گرفت.

در این جلسه دکتر سیدمحسن اصغری نکاح مدیر فرهنگی و فعالیت های داوطلبانه دانشگاه فردوسی مشهد به عنوان میهمان ویژه این جلسه، ضمن معرفی بخش های مختلف مدیریت فرهنگی، انجمن های علمی، تشکل ها، کانون ها و اهم فعالیت‌های دانشجویی، به تشریح سایت مدیریت فرهنگی و همچنین برنامه های آینده این مدیریت پرداختند.
در ادامه هر کدام از مدیران گروه های آموزشی نظرات و پیشنهاداتی را ارائه کردند و در پایان دکتر اصغری نکاح از محل استقرار تشکل ها و انجمن های علمی دانشکده بازدید کردند.

elahyat 2