photo 2022-05-15 07-39-55

دکتر اصغری نکاح، مدیر فرهنگی و فعالیت های داوطلبانه دانشگاه در جلسه شورای دانشکده دامپزشکی دانشگاه فردوسی مشهد حضور یافت.

این جلسه با حضور هیئت رئیسه و مدیران گروه های آموزشی و اعضای شورای فرهنگی دانشکده دامپزشکی روز شنبه 24 اردیبهشت ماه 1401 برگزار شد.

در این جلسه دکتر سیدمحسن اصغری نکاح مدیر فرهنگی و فعالیت های داوطلبانه دانشگاه فردوسی مشهد، ضمن معرفی بخش های مختلف مدیریت فرهنگی، انجمن های علمی، تشکل های اسلامی، کانون های فرهنگی هنری و اهم فعالیت‌های دانشجویی، به تشریح سایت مدیریت فرهنگی و همچنین برنامه های آینده این مدیریت پرداختند.

در ادامه هر کدام از اعضای حاضر در جلسه دیدگاه ها و نظرات خود را در مورد مسائل مختلف فرهنگی دانشگاه مطرح و پیشنهادهایی برای انجام بهتر فعالیت های فرهنگی دانشگاه ارائه کردند.