به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشگاه،  مدیریت فرهنگی و فعالیت های داوطلبانه دانشگاه با مشارکت سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد به مناسبت «سوم خرداد ماه سالروز آزاد سازی خرمشهر»، اقدام به طراحی و اجرای  تورگشت خودرویی فرهنگی - خانوادگی" از حماسه فردوسی تا حماسه خرمشهر" برای خانواده بزرگ دانشگاه فردوسی مشهد  کرده است.

در این برنامه فرهنگی – تفریحی شرکت کنندگان علاوه بر بازدید از المان های شهری مرتبط با فرهنگ ایثار و شهادت و نیز  فرهنگسراهای سطح شهرو آشنایی با فعالیت ها و امکانات ارائه شده در این مراکز در مسابقات و چالش های ویژه این تورگشت شرکت کرده و در پایان با حضور درآرامگاه فردوسی از برنامه های جذاب پیش بینی شده  در مجموعه فرهنگی تاریخی آرامگاه فردوسی بهره مند خواهد شد.

علاقه‌مندان برای ثبت‌نام در این رویداد مفرح،  جذاب و فرهنگی می‌توانند تا ساعت 12 روز چهارشنبه 4 خردادماه  به سایت مدیریت فرهنگی و فعالیت های داوطلبانه  به آدرس farhangi.um.ac.ir  مراجعه و فرم ثبت‌نام را تکمیل کنند و یا با شماره تماس 38806472 هماهنگی لازم جهت شرکت در این برنامه را انجام دهند.

این برنامه  فرهنگی و خانوادگی روز پنجشنبه 5 خرداد ماه از ساعت ۸ صبح از یادمان شهیدان دانشگاه فردوسی مشهد  آغاز خواهد شد.

برنامه تورگشت:

- آغاز برنامه از محل یادمان شهیدان دانشگاه فردوسی مشهد شامل: قرائت زیارت شهدا، آیین غبارروبی و عطرافشانی مزار شهدا، توزیع اقلام و بسته های فرهنگی و پذیرایی - ساعت 8

- توقف در بوستان نیلوفر آبی در بلوار اندیشه منطقه قاسم آباد؛ برنامه روایت گری دفاع مقدس در جوار  یادمان شهدای گمنام و بازدید از المان صبر و ایثار - ساعت 8:45 تا 9:45

- ایستگاه پایانی مجموعه فرهنگی تاریخی آرامگاه فردوسی، ارائه برنامه های نقالی و شاهنامه خوانی و بازدید از آرامگاه و موزه های مجموعه فرهنگی توس - ساعت 10:30 تا 12

جهت ثبت نام اینجا کلیک کنید

tour1401