soog-khani2

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد، سوگ‌خوانی «چشم‌هایش» به‌همت مدیریت فرهنگی و فعالیت های داوطلبانه دانشگاه با مشارکت گروه هنری ماهو در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار می شود.

این برنامه هنری یک حرکت ابتکاری است که توسط جوانان دانشگاهی و طلاب خوش ذوق و خلاق شهرمان با بهره گیری حرفه ای از ابزار هنر با محوریت دختر سه ساله امام حسین (ع) آماده شده است.

این برنامه از یکم تا یازدهم شهریورماه 1401، همراه با اقامۀ نماز جماعت مغرب و عشا در تالار رودکی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار خواهد شد.

اجرای اختصاصی خانواده بزرگ دانشگاه فردوسی مشهد برای تاریخ چهارشنبه 9 شهریور ماه 1401 ساعت  19:30 پیش بینی شده است.

مکان برگزاری : پردیس دانشگاه فردوسی مشهد، بلوار دانش، پشت مسجد امام رضا(ع) ، تالار رودکی مجتمع کانونهای فرهنگی دانشگاه

تلفن راهنما :  09157378147