Cp photo 2023 05 02 11 51 45

مدیر تربیت‌بدنی دانشگاه فردوسی مشهد گفت: ما در سال 1401 با تمام توان در المپیادهای ورزشی شرکت کردیم و جایگاه دانشگاه فردوسی مشهد در حوزۀ ورزشی مطلوب است.

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد، تریبون پاسخ‌گویی مسئولان به همت دبیرخانۀ فعالیت‌های گفت‌وگومحور و آزاداندیشی مدیریت فرهنگی دانشگاه فردوسی مشهد در تاریخ 5 اردیبهشت‌ماه 1402 برگزار شد.

دکتر علی‌رضا خادم‌لو در این برنامه اظهار کرد: دانشگاه در سه بخش از زیرساخت‌های ورزشی مشکل دارد؛ بخش مجموعۀ ساحلی از جمله فوتبال و هندبال و والیبال، بخش کشتی پهلوانی و آزاد و کمبود مکان استاندارد ورزشی برای دوچرخه‌سواری ویژۀ بانوان.

وی ادامه داد: اگر به این سه بخش رسیدگی کنیم، در بقیۀ موارد مشکلی نداریم.

مدیر تربیت‌بدنی دانشگاه فردوسی مشهد خاطرنشان کرد: تا سه الی چهار ماه آینده، خطوط سالن تیراندازی ما الکترونیکی می‌شود و ما جزو اولین دانشگاه‌هایی هستیم که با ظرفیت خودمان به این دستاورد رسیدیم.

وی افزود: ما یک سامانه با عنوان سامانۀ شناسایی ورزشکاران خراسان رضوی طراحی کردیم تا از این طریق اگر از ما ورزشکار خواستند، در سامانه، جست‌وجو و قهرمان‌ها را شناسایی کنیم.

در ادامه جلسه نیز دانشجویان به طرح سوالات و انتقادات خود در زمینه های مرتبط پرداختند.

خبرنگار باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد: سحر کارگر

دبیر کارگروه پوشش خبری: یگانه تقی‌زاده