Cp photo 2023 07 17 07 58 10

دوره های تابستان دانشگاه فردوسی مشهد، در آستانه تعطیلات تابستانی و به منظور غنی سازی اوقات فراغت و با رویکرد توجه بیشتر به آموزش های مهارتی ویژه خانواده محترم اساتید، کارکنان، دانشجویان در 6 گروه آموزشی قرآنی، هنرهای تجسمی، صنایع دستی، طراحی گرافیک، اصول خبرنگاری و مهارت های تخصصی برنامه ریزی شد.
مسئول ثبت‌نام کلاس‌های فرهنگی هنری دانشگاه فردوسی مشهد در مصاحبه با خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: استقبال از این دوره کلاس‌های فرهنگی‌هنری دانشگاه بسیار عالی بود؛ تا حدی که از روز سوم ثبت‌نام، ظرفیت چند کلاس تکمیل شد و برای بعضی کلاس‌ها ماندد فتوشاپ و عکاسی کد دوم تشکیل دادیم.
فاطمه پرهیزگار اظهار کرد: کلاس‌های تابستانی ما در 6 گروه برنامه ریزی شدند که شامل کلاس‌های قرآنی، هنرهای تجسمی، صنایع دستی، طراحی گرافیک، اصول خبرنگاری و مهارت‌های تخصصی هستند.
وی ادامه داد: ثبت‌نام کلاس‌ها از 10 تیرماه 1402 شروع شد و تا 6 روز کاری ادامه داشت. و تبلیغات ما نیز به صورت فیزیکی و مجازی انجام شد.
مسئول ثبت‌نام کلاس‌های فرهنگی هنری دانشگاه فردوسی مشهد در خصوص جزئیات نحوه تبلیغات کلاس‌ها عنوان کرد: تبلیغات فیزیکی در قالب نصب پوستر در سطح دانشگاه بود و تبلیغات مجازی در قالب اطلاع‌رسانی دوره‌ها در سایت دانشگاه، پرتال دانشجویان، قرار دادن اطلاعیه دوره‌های تابستانی در تمام کانال‌های مجازی دانشگاه فردوسی مشهد و ارسال اتوماسیون به همکاران دانشگاهی انجام شد.
وی افزود: حدود 356 نفر در این دوره‌ها ثبت‌نام کردند و استقبال بسیار عالی بود.

شایان ذکر است که؛ این دوره‌های آموزشی در ترم‌های مختلف تحصیلی هم برنامه‌ریزی و اطلاع‌رسانی خواهد شد.

Cp photo 2023 07 17 08 04 29

Cp IMG 9295