IMG 20230920 104653 716

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد، بیست‌وچهارمین دورۀ انتخابات انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد در مهرماه 1402 برگزار می‌شود.

کلیۀ متقاضیان واجد شرایط می‌توانند جهت ثبت‌نام کاندیداتوری در شورای مرکزی 82 انجمن فعال رشته‌ای و میان‌رشته‌ای از تاریخ 3 الی 14 مهرماه به پرتال دانشجویی، منوی معاونت فرهنگی و اجتماعی، زیرمنوی خدمات فرهنگی و اجتماعی، بخش رأی‌گیری الکترونیکی مراجعه کنند.

همچون ادوار گذشته، کلیۀ فرایندهای عضویت، کاندیداتوری، انجام استعلام‌های آموزشی و انضباطی نامزدها، رأی‌گیری، شمارش آرا و اعلام نتایج این انتخابات، کاملاً به صورت الکترونیک و در سامانۀ جامع معاونت فرهنگی دانشگاه انجام می‌شود.

جدول زمانبندی برگزاری انتخابات به شرح زیر می باشد:

111

شایان ذکر است که دبیرخانۀ انجمن‌های علمی دانشجویی با شمارۀ تماس 05138806460 در ایام فرایند انتخابات، آمادۀ پاسخگویی به سؤالات است.

خبرنگار باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد: یگانه تقی‌زاده