به گزارش خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد، کارگاه آموزشی آنلاین کاربرد نانوفناوری در صنایع غذایی به‌همت انجمن‌های علمی نانوفناوری و صنایع غذایی دانشگاه فردوسی برگزار می‌شود.
 
این کارگاه با تدریس زهرا لطیفی، دکتری تخصصی صنایع غذایی، مدیر کنترل کیفیت کارخانه رز تین نو و نویسنده کتاب کاربرد نانوفناوری در صنایع غذایی، مورخ چهارشنبه ۲۴ آذرماه 1400، ساعت ۱۸ الی ۲۰ برگزار خواهد شد.
 
علاقه‌مندان می‌توانند جهت ثبت‌نام به لینک https://ppng.ir/d/g4Ue مراجعه کنند.
 
لازم به ذکر است که هزینه ثبت نام در این کارگاه ۴۰هزار تومان است و دانشجویان دانشگاه فردوسی با مراجعه به آیدی @Nano_FUM1 کد تخفیف ۵۰ درصدی دریافت خواهند کرد.
 
 
خبرنگار باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد: محدثه مهرابی
دبیر کارگروه پوشش خبری: یگانه تقی‌زاده

نوشتن دیدگاه

ارسال