به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد، اولین رویداد ارزیابی طعمی و حسی قهوه بههمت انجمن علمی صنایع غذایی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار میشود.
روز اول این رویداد با تدریس هادی مهدویان، مدیر تحقیق و توسعۀ کارخانۀ مولتیکافه، مرضیه معینفرد، عضو هیئتعلمی گروه صنایع غذایی دانشگاه فردوسی مشهد و الهام زائرزاده، پژوهشگر کلینیک فرمولاسیون و ارزیابی حسی، در تاریخ 17 اسفندماه 1400 و در بستر اسکایروم برگزار خواهد شد.
مسابقۀ ارزیابی طعمی و حسی قهوه در روز دوم رویداد (18 اسفندماه) بهصورت حضوری برگزار میشود و با اهدای جوایز نفیس به نفرات برتر همراه است. هزینۀ ثبتنام با ۵۰ درصد تخفیف برای دانشجویان دانشگاه فردوسی ۳۰هزار تومان است. علاقهمندان میتوانند برای کسب اطلاعات بیشتر به آیدی http://t.me/mh_nasehi مراجعه کنند.
شایان ذکر است که ثبتنام در این مسابقه فقط برای ۲۴ نفر اول امکانپذیر است.
خبرنگار باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد: سیما خاوری
دبیر کارگروه پوشش خبری: یگانه تقیزاده
نوشتن دیدگاه