مستند "زاغ بور ایرانی " ؛ تنها پرنده بومی ایران اکران شد .
به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد، به مناسبت دوم آذر، روز ملی پرنده نگری، مستند "زاغ بور ایرانی " با حضور کارگردان و نویسنده مستند، پرهام دیباج، روز سه شنبه 7 آذر 1396 ، درمحل آمفی تئاتر دانشکده منابع طبیعی و محیط زیست اکران شد .
بعد از پخش مستند کارگردان و نویسنده آن ،پرهام دیباج،توضیحاتی درباره روش های بررسی گونه های حیات وحش بیان کرد سپس با اشاره به تنوع زیستی موجود در ایران از تعداد پروژه های موفق حیات وحش اظهار تأسف کرد و گفت : با وضعیتی که حیات وحش ایران دارد حفاطت بسیار اهمیت دارد .
وی در ادامه افزود : از جمله وظیفه های اصلی یک فعال محیط زیستی ؛ ترویج تفکر محیط زیستی و حفاظتی در بین مردم است .
پرهام دیباج در پاسخ به سؤال یکی از دانشجویان مبنی بر اینکه "زاغ بور در پاکستان و افغانستان هم وجود دارد بنابراین نمی توان آن را بومی ایران دانست؟!" اظهار کرد : باتوجه به اینکه جامعه ی هدف این مستند عموم مردم بوده اند ، سعی شده است با تحریک حس ناسیونالیستی آن ها بیشتر به سمت حفاظت از محیط زیست ترغیب شان نمود .همچنین اگر در پاکستان و افغانستان زاغ بور وجود دارد ؛ مطالعات بر  روی آن زیاد نبوده و درواقع جمعیت اصلی آن در ایران است .

باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد : براتی

photo 2017-11-18 12-38-18