Cp DSC 0012 01

یازدهمین دوره مسابقات مناظرات دانشجویی عصر روز چهارشنبه ٢٠ اردیبهشت‌ماه با برگزاری مسابقات رده‌بندی و فینال در محل تالار بوزجانی دانشکده مهندسی دانشگاه فردوسی مشهد به کار خود پایان داد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد؛ در این مسابقات ابتدا در مرحله رده‌بندی تیم آفتاب از استان اصفهان موفق شد با پیروزی بر تیم اوج از استان یزد عنوان سومی این مسابقات را از آن خود کند.
در ادامه و در مناظره پایانی این رقابت‌ها، تیم آیروس از استان خراسان رضوی موفق شد در مناظره‌ای با گزاره «شکست صنعت خودروسازی در ایران نشان داد سیاست‌های حمایت دولتی از صنعت اشتباه است.» تیم شهید دیالمه از استان مازندران را شکست دهد و به عنوان تیم قهرمان این رقابت‌ها، همراه تیم شهید دیالمه به مرحله کشوری این مسابقات راه پیدا کند.

گفتنی است که، در این دوره از مسابقات که به میزبانی سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی خراسان رضوی برگزار شد، ١۴ تیم برگزیده استان‌های اصفهان، یزد، کرمان، سمنان، خراسان رضوی، خراسان شمالی، گلستان و مازندران شرکت کردند و بیش از ٢٠ تن از اعضای هیئت علمی عهده‌دار داوری مناظرات دانشجویان بودند.

Cp DSC 0014 01

photo 2023 05 11 21 49 35