Cp photo 2023 05 23 09 05 54

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد، نشست صمیمانهٔ دبیران نشریات دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد با محسن سمیع، رئیس گروه امور رسانه‌ای اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی، به همت دبیرخانهٔ فعالیت‌های گفت‌وگومحور و آزاداندیشی مدیریت فرهنگی دانشگاه فردوسی مشهد در تاریخ ۳۱ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۲ در محل تالار گفت و گو مدیریت فرهنگی برگزار شد.
رئیس گروه امور رسانه‌ای اداره کل فرهنگ و ارشاد خراسان رضوی در این نشست اظهار کرد: رسانه باید قوی باشد تا دیده شود و اگر مورد نقد و بررسی قرار می‌گیرید، باید خوشحال باشید که راهتان را درست رفته‌اید.
وی ادامه داد: دلایل ضعیف شدن نشریات دانشگاهی مواردی از جمله حمایت نکردن دانشگاه برای چاپ شدن نشریات، طراحی، آشنا نبودن دانشجویان دانشگاه با نشریات و دو سال کرونا هستند.
در این برنامه، مدیران مسئول و سردبیران نشریات دانشگاه فردوسی مشهد، نظرات و انتقادهای خود را مبنی بر کمبود بودجه، حمایت نشدن دانشجویان در حیطهٔ نشریات، نداشتن رزومه برای اعضای هیئت تحریریه و... بیان کردند.
پس از بیان دیدگاه ها و مطالبات فعالان نشریات دانشجویی، مقرر شد اداره کل فرهنگ و ارشاد استان حمایت های ذیل را از فعالیت های حوزه نشریات دانشجویی به عمل آورد:

- رایزنی با حجت الاسلام پژمان فر نماینده محترم مشهد در مجلس شورای اسلامی جهت کمک در تأمین کاغذ مورد نیاز برای چاپ نشریات دانشجویی دانشگاه
- فراهم ساختن زمینه ارتباط مستمر بین فعالان نشریات دانشجویی و مدیران مسئول نشریات معتبر استانی
- در نظر گرفتن تور یک روزه رسانه ای با حضور مدیران مسئول و سردبیران نشریات قدس آنلاین، خراسان، خبر فوری و شهرآرانیوز و فعالان نشریات دانشجویی در دانشگاه فردوسی مشهد
- در نظر گرفتن یک محور ویژه برای نشریات دانشجویی دانشگاه فردوسی در جشنواره رسانه ای ابوذر
- ایجاد یک سالن ویژه و غرفه برای نشریات دانشجویی دانشگاه در نمایشگاه کتاب اواخر مهر سال جاری در مشهد
- تهیه بلیت های رایگان تئاتر و سینما برای فعالان نشریات دانشجویی دانشگاه
- فراهم ساختن فرصت شرکت رایگان فعالان نشریات دانشجویی در دوره های آموزشی حوزه رسانه زیر نظر معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد
- رایزنی با برخی از نشریات معتبر استان جهت اختصاص ستون های ویژه جهت انتشار محتوای رسانه ای نشریات دانشجویی دانشگاه در این نشریات

خبرنگار باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد : سحر کارگر
دبیر کارگروه پوشش خبری: یگانه تقی‌زاده