دانشگاهیان عزیز؛

همواره سعی کنید مسیرهای ایمن و پر رفت و آمد را برای تردد انتخاب کنید و از گذرگاه‌های خلوت به ویژه هنگام شب یا در تنهایی بپرهیزید.

مسیرهایی که بیشترین رفت و آمد را دارند می‌توانند به عنوان یک مسیر مناسب در نظر گرفته شوند. همانند مسیر گذرهای مقابل پارک ملت و ابتدای بلوار امامت به سمت درب شمالی دانشگاه و همچنین پیشنهاد می‌شود که از مسیرهایی که کمترین عبور و مرور را دارند استفاده نشود (همانند زیرگذر ابتدای بزرگراه شهید کلانتری به سمت درب شرقی دانشگاه)

چنانچه با هرگونه مزاحمت یا مشکلی مواجه شدید، در اسرع وقت اداره حفاظت فیزیکی و انتظامات دانشگاه فردوسی مشهد را مطلع نمایید. این مرکز به صورت 24 ساعته و در همه ایام هفته (بدون تعطیلی) پاسخگوی تماس شما خواهد بود.

تلفن مرکز پیام اداره حافظت فیزیکی و انتظامات. شماره همراه: 09208804959- شماره ثابت: 38804959-051

آدرس سایت: harasat.um.ac.ir