photo 2023 07 18 07 29 12

حضور سرکار خانم سالاری، کارشناس نشریات دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد در بیستمین دوره انتخابات نمایندگان مدیران مسئول نشریات دانشگاه های دولتی و نشست تخصصی کارشناسان نشریات دانشگاه های سراسر کشور در دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) قزوین
به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد، در این نشست که به همت معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و با همکاری دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) قزوین از تاریخ 22 الی 26 تیرماه با حضور کارشناسان نشریات، مدیران مسئول نشریات دانشجویی دانشگاه های سراسر کشور و مهمانانی همچون دکتر کلانتری، معاون فرهنگی وزارت، دکتر بادپا، مدیرکل فرهنگی و اجتماعی، معاون مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد، قائم مقام معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت عتف و... برگزار شد؛ کارشناس نشریات دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد ضمن شرکت در کمیسیون بررسی رتبه بندی نشریات و نشست های تخصصی به ارائه گزارش فعالیت های نشریات دانشجویی دانشگاه پرداخته و برخی از مهم ترین مشکلات و چالش های حوزه نشریات را در نشست های مشترک با مسئولین معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت عتف پرداخت.

لازم به ذکر است که؛ در این نشست کارشناسان در کمیسیون های مختلف به بررسی و اصلاح شیوه نامه ها، آئین نامه ها و فراینده های مربوط به نشریات دانشجویی پرداختند.

photo 2023 07 18 07 28 57

photo 2023 07 18 08 27 32