telavat ney-1401

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشگاه، کانون قرآن و عترت با همکاری انجمن علمی مطالعات افغانستان و کانون دانشجویی ملل  نمایشگاه خوشنویسی آثار استاد نجیب الله انوری از هنرمندان کشور افغانستان را برگزار می کند.

نمایشگاه آثار خوشنویسی و نقاشیخط "تلاوت نی"  روز یکشنبه  6 آبانماه 1401 از ساعت 17 در مجتمع کانون های فرهنگی دانشگاه گشایش خواهد یافت.

در این نمایشگاه که با عنوان «تلاوت نی» در مجتمع کانون های فرهنگی دانشگاه برگزار می شود مجموعه ای از آثار خوشنویسی و نقاشیخط این خوشنویس ممتاز بین المللی کشور افغانستان در معرض دید علاقه مندان قرار می گیرد.

علاقه مندان جهت بازدید از این نمایشگاه می توانند از 6 تا 9 آذرماه و از ساعت 10 تا 15 به نشانی: پردیس دانشگاه، بلوار دانش، جنب خوابگاه فجر، مجتمع کانون های فرهنگی دانشگاه  مراجعه نمایند.