طرح

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد، سومین دوره رویداد پرنیان و پوریای فردوسی ويژه فرزندان 4 تا 14 ساله اساتيد، كاركنان و زوجين دانشجو در تابستان 1403 برگزار می‌شود. مبنای این رویداد به توفیق الهی و با تمرکز بر سوره حمد با رویکردی فکری، مهارتی و بازی محور (مدل ترکیبی)، بر بستری پرنشاط و پویا برنامه ریزی شده است که در قالبهای مهارتی هنری و تفریحی منتقل می‌شود.

مؤلفه ها ویژگیها و وجوه اصلی رویداد به شکل زیر می‌باشد:
1)غالب بودن نگاه تربیتی بر نگاه آموزشی و حفظ محور

2)  دعوت از مربیان با تجربه و آگاه خوش اخلاق، صبور و موفق در برقراری ارتباط مؤثر با کودک و نوجوان نسل امروز

3)گنجاندن محتوای تربیتی در قالبهای متنوع و کاربردی زندگی روزمره

4)ترکیب مباحث تربیتی با اردوهای متنوع و بازدیدهای علمی و دیدار با شخصیتهای علمی و الگوهای موفق و تأثیرگذار

5) بازتعریف و اصلاح انگاره های ذهنی و باورهای درونی بر مبنای آموزه های توحیدی قرآن و سیره اهل بیت (عليهم السلام)

6) پرورش روحیه کار تیمی

بسته ترکیبی طرح‌ پرنیان‌ و پوریای فردوسی + کلاس‌های ورزشی اوقات فراغت

شایان ذکر است که؛ پیرو تقاضای جمعی از همکاران و اساتید مبنی بر کاهش شهریه طرح و امکان شرکت همزمان در کلاس‌های ورزشی اوقات فراغت و طرح پرنیان و پوریا‌ی فردوسی، با موافقت معاونت محترم برنامه‌ریزی و توسعه منابع انسانی و نیز مشارکت مدیریت محترم تربیت‌بدنی‌ طرح ترکیبی زیر برگزار می‌شود که جزئیات آن به شرح زیر است:

ویژه پسران:

روزهای زوج طرح فرهنگی دو ماهه با اردو بدون رباتیک (محتوا بر اساس بروشور) +روزهای فرد طرح ورزشی یک ماهه شامل:
- ساعت اول شنا از ۸ تا ۹:۳۰
- ساعت دوم والیبال یا بسکتبال یا‌ فوتسال ۱۰ تا ۱۱:۳۰
- ساعت سوم پخش فیلم یا بازی‌های فکری-حرکتی از ۱۲ تا ۱۳
🔺مجموع شهریه برای کارکنان با تخفیف ویژه: جمعاً 3,000,000 ت‌
🔺مجموع شهریه برای اساتید با تخفیف ویژه: جمعاً 4,400,000 ت‌

ویژه دختران:

روزهای فرد طرح فرهنگی دو‌ ماهه‌ بدون اردو بدون رباتیک
روزهای زوج طرح ورزشی یک ماهه شامل:
- ساعت اول شنا از ۸ تا ۹:۳۰
- ساعت دوم والیبال یا بسکتبال ۱۰ تا ۱۱:۳۰
- ساعت سوم پخش فیلم یا بازی‌های فکری-حرکتی‌ از ۱۲ تا ۱۳
🔺 مجموع شهریه برای کارکنان با تخفیف ویژه: جمعاً 2,500,000 ت‌
🔺مجموع شهریه برای اساتید با تخفیف ویژه: جمعاً 3,200,000 ت‌

▪️‌مخاطب این طرح، فرزندان عزیز ۸ تا ۱۴ سال اساتید و کارکنان محترم می‌باشد‌.

🔹فرزندانِ همکاران و اساتید محترم در این طرح، از ساعت ۷ تا ۱۳ در طرح حضور دارند.

🔸چنانچه همکاران برای ماه دوم ورزشی تقاضا داشته باشند بایستی‌ صرفاً شهریه تربیت‌ بدنی را مجدد پرداخت نمایند‌. (یک میلیون و پانصد هزار تومان)

-لازم به ذکر است که آخرین مهلت ثبت‌نام 12 تیرماه 1403 و شروع دوره 16 تیرماه می‌باشد.

-علاقه‌مندان برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند این بروشور را مطالعه کنند.

-روش ثبت نام: ارسال درخواست به اتوماسیون اقای محمد سعید مسئله گو، کارشناس محترم مدیریت فرهنگی دانشگاه

سوالات متداول در رابطه با این طرح:

1-آیا امکان پرداخت به صورت اقساط وجود دارد؟

بله -پرداخت در ۳ قسط -حداکثر تا پایان تابستان -به‌صورت چکی

2-آیا امکان ثبت‌نام "صرفا در اردوها" وجود دارد یا خیر؟ خیر، از انجا که برنامه‌های آموزشی مکمل اردوها می‌باشد این امکان فراهم نیست.

3- آیا امکان ثبت‌نام در یکی از کلاس‌ها به تنهایی وجود دارد؟ خیر بسته آموزشی کامل می‌باشد. چراکه در صورت مشارکت در یکی از کلاس‌ها میزان بهرمندی از محتوای کلی را از دست خواهید داد.