q222
به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشگاه، مراسم اختتامیه سی‌وششمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاهیان با حضور آیت‌الله سیدهاشم حسینی بوشهری، رئیس جامعه مدرسین، حجت‌الاسلام و المسلمین رستمی، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، مسئولان وزارت علوم و وزارت بهداشت، مسئولان آموزش عالی کشور و برگزیدگان این دوره از جشنواره عصر روز ششم خردادماه در مجتمع امین قم برگزار شد.

در آغاز این مراسم، حجت‌‌الاسلام والمسلمین عسکر دیرباز، رئیس دانشگاه قم و رئیس سی‌وششمین جشنواره قرآن با اشاره به اینکه قرآنیان قصورهای میزبانی دانشگاه قم را ببخشند، ادامه داد: قرآن تجلی پروردگار و کامل‌ترین گنجینه در اختیار بشر است و بدون تحریف و کم و کاستی به دست ما رسیده و هربار با خواندن قرآن با خداوند تجدیدعهد می‌کنیم؛ امام صادق(ع) قرآن را به دست راست می‌گرفتند گویا می‌خواستند که یادآور شوند من به عهدم پایبند هستم.

عبدالحسین کلانتری، معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، ضمن تشکر از دست‌اندرکاران برگزاری جشنواره و خانواده‌های متسابقان، اظهار کرد: اگر تلاش‌های مادران و پدران نبود این شکوفایی و درخشش‌ها رخ نمی‌داد و باید به آموزش قرآن از همان کودکی توجه کرد.

در پایان این مرحله از جشنواره از بین کاروان قرآنی 7 نفره اعزامی به این جشنواره، سرکار خانم رویا فضایلی طرقی موفق به کسب رتبه اول در رشته حفظ کل و جناب آقای امین زنجانی موفق به کسب رتبه اول رشته خوشنویسی شدند.

عکس : ایکنا

q2223