iraji-kajoori

مدیرکل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم و رئیس شورای سیاستگذاری دهمین جشنواره ملی حرکت از آغاز داوری این دوره از جشنواره خبر داد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، دکتر ایرجی آغاز فرآیند داوری جشنواره ملی حرکت ویژه آثار و دستاوردهای علمی دانشجویان را اول شهریور ماه اعلام کرد.

وی ارزیابی میزان مشارکت دانشجویان، رعایت استانداردهای علمی و سنجش کیفیت مستند سازی فعالیت های علمی دانشجویان را معیارهای کلی داوری این دوره برشمرد و اظهار داشت: داوری آثار در این دوره شامل ۹ حوزه مشخص شده رقابتی است که در مجموع ۱۲۴۴ اثر و دستاورد علمی دانشجویان در حوزه های مختلف، پس از ارزیابی و پایش اولیه برای داوران ارسال می شود.

رئیس شورای سیاستگذاری دهمین جشنواره ملی حرکت با تاکید بر نقش و اهمیت جایگاه جشنواره ملی حرکت در درخصوص تعداد داوران این دوره از جشنواره اظهار داشت: داوران بخش رقابتی جشنواره از میان یک بانک اطلاعاتی مشتمل بر بیش از ۴۰۰ نفر از اساتید و اعضای هیات علمی معرفی شده از طرف دانشگاه ها، گزینش شده اند. وی همچنین دراین خصوص ادامه داد که در این مرحله از داوری به ترتیب در گروه فنی و مهندسی ۴۸ نفر، علوم انسانی ۴۵ نفر، علوم پایه ۱۸ نفر، علوم کشاورزی ۲۱ نفر و گروه هنر ۱۲ نفر مشارکت دارند.

دکتر ایرجی با اشاره به مراحل و فرآیند داوری جشنواره گفت: داوری در جشنواره ملی حرکت شامل سه مرحله پایش اولیه، که به پایان رسیده است، داوری مرحله دوم که از اول شهریور ماه شروع می شود و آثار با معیارهای مشخص سنجیده می شود و مرحله پایانی یا نهایی که زمان آن بعداً اعلام می شود، صورت می گیرد.

مدیرکل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم همچنین در خصوص تعداد آثاری که در بخش رقابتی جشنواره برای داوران ارسال می شوند گفت: به ترتیب حوزه های رقابتی شامل، انجمن علمی برتر ۳۲۳ اثر، فعالیت علمی خلاقانه ۱۸۸ اثر، مسابقه علمی ۱۱۷ اثر، نشریه علمی ۲۵۸ اثر، پژؤوهش ۹۰ اثر، فضای مجازی ۷۹ اثر، کتاب ۵۴ اثر، اختراع ۶۴ اثر، کارآفرینی ۶۸ اثر و مورد ارزیابی و داوری قرار می گیرد.

 

پایگاه اطلاع رسانی معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم

نوشتن دیدگاه

ارسال