معاون فرهنگی وزارت علوم از رقابت بیش از ۶۴۰ داوطلب در سی و سومین جشنواره قرآن و عترت دانشجویان و دانشگاهیان کشور خبر داد و گفت: این جشنواره روزهای ۲۶ و ۲۷ آبان ماه جاری در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار میشود.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم؛ دکتر غلامرضا غفاری در نشست خبری سی و سومین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان کشور که امروز در دفتر معاونت فرهنگی و اجتماعی برگزار شد، به تشریح جزئیات برگزاری سی و سومین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان کشور پرداخت و گفت: این جشنواره ۲۶ و ۲۷ آبان ماه سال جاری در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار میشود.
دکتر غفاری گفت: گفتمان سازی قرآنی در محیط های علمی، ترویج آموزه های قرآنی و زمینه سازی برای تدبر و اندیشه بیشتر در مفاهیم قرآنی از جمله اهداف جشنواره قرآن و عترت دانشجویان است.
وی با اشاره به گردش میزبانی جشنواره قرآن و عترت دانشجویان اظهار داشت: امسال میزبان مرحله ملی این جشنواره وزارت علوم است و همه برگزیدگان مسابقات قرآنی دانشگاههای وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، آزاد اسلامی، پیام نور، فنی و حرفهای، جامع علمی کاربردی، فرهنگیان وعلوم و معارف قرآن کریم در آیین اختتامیه که در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار می شود؛ حضور خواهند داشت.
دکتر غفاری درخصوص تعداد دانشجویان شرکت کننده در جشنواره فوق نیز گفت: تعداد شرکت کنندگان این جشنواره از مرحله دانشگاهی تاکنون ۳۵۰ هزار نفر است که از این تعداد ۶۴۰ نفر برگزیده مرحله ملی وزارتخانههای علوم، بهداشت و دانشگاه آزاد به شمار میروند که در سطوح مختلف به مرحله نهایی جشنواره قرآن و عترت راه پیدا کردهاند.
دکتر غفاری خاطرنشان کرد: تنوع در بخشهای مختلف جشنواره فوق یکی از ویژگیهای بارز جشنواره امسال است. در واقع در جشنوارههای ابتدایی بیشتر تمرکز بر بخش آوایی بود اما اکنون جشنواره در ۶ بخش پژوهشی، فناوری، ادبی، هنری، آوایی و معارفی برگزار میشود که البته هر کدام از این بخشها زیرمجموعههای مختلفی نیز دارند.
دکتر غفاری همچنین حضور دانشجویان و دانشگاهیان در گردهمایی بزرگ اربعین را بینظیر توصیف کرد و گفت: سهم بزرگ دانشگاهها و دانشجویان در این حرکت عظیم بیانگر اعتنا و توجه جامعه دانشگاهی به رخداد راهپیمایی اربعین بود. در واقع هیچگاه مجموعههای دانشجویی با این وفاق و وحدت گرد همدیگر جمع نشده بودند.
وی در ادامه تصریح کرد: دو استان جنوبی با مرکزیت دانشگاههای مادر استان در هماهنگی و برنامهریزی راهپیمایی اربعین دانشجویان و دانشگاهیان سهم بیشتری داشتهاند و مجموعههای مختلف در این دو دانشگاه به عنوان ستاد مرکزی حضور پیدا کردند.
در ادامه مهندس عسکری درخصوص طرح نهضت رضوی دانشگاهیان نیز گفت: این طرح از ۵ سال پیش در وزارت علوم راه اندازی شده و تسهیلات حضور دانشجویان برای اعزام به مشهد مقدس را فراهم میکند.
وی در ادامه تصریح کرد: یکی از عناصر طرح نهضت رضوی بحث تشرف است که تاکنون ۷۰ هزار دانشجوی متقاضی از این طریق به مشهد مقدس عازم شدهاند. همچنین طریق رضوی که در آن دانشجویان و دانشگاهیان به صورت پیادهروی به سمت مرقد امام در ایام شهادت آن حضرت عازم میشوند، نیز از دیگر طرحهای مورد حمایت این معاونت است که البته دانشجویان متقاضی باید ابتدا از طریق دانشگاهها برای حضور در پیادهروی رضوی ثبت نام کنند.
{jcomments on}
نوشتن دیدگاه