corona yaddasht

ضرورت و اهمیت یافتن راهکارهایی برای مواجهه و یا آمادگی برای ورود به جهان پساکرونایی، مدیریت فرهنگی و فعالیت های داوطلبانه دانشگاه فردوسی مشهد را بر آن داشت تا مجالی را برای دانشگاهیان خلاق فراهم کند که به سهولت و خارج از قیود نگارشی مقاله علمی، ایده های خود رادر خصوص راهکارهایی برای ورود به جهان پساکرونایی مطرح کنند و آن را،  ذیل محورهای فراخوان ، حداکثر در ۲ صفحه A4   ( حدود ۱۰۰۰ تا 1500 کلمه) با عنوان فراخوان دانشگاهی "جهان پساکرونایی"  ارسال نمایند.

محورهاي موضوعی:
1-علم و آموزش
2-اقتصاد و صنعت
3-روابط بین الملل
4-مرزهای جغرافیایی
5-بهداشت، سلامت و محیط زییست
6-تعاملات و مراودات اجتماعی
7-بنیان خانواده
8-فرهنگ و هنر
9-تکنولوژی

جوایز:
در هر بخش ( اساتید، دانشجویان و کارمندان دانشگاه ها)  سه اثر به عنوان آثار برگزیده اعلام می‌گردد.
جایزه نفر اول: یک میلیون تومان
جایزه نفر دوم:  750 هزارتومان
جایزه نفر سوم: 500 هزار تومان
دو جایزه 250 هزار تومانی و  یک بسته فرهنگی  برای آثار شایسته تقدیر

نکات مهم :
-    این فراخوان در سه بخش استاد، دانشجو و کارمند برگزار می شود و آثار در هر بخش به طور مستقل بررسی و داوری خواهد شد.
-    دانشگاهیان (اساتید، دانشجویان، کارکنان) دانشگاه های سراسر کشور می توانند در این مسابقه شرکت کنند.
-    یاداشت های برتر دانشگاهیان در سایت ها و شبکه های اجتماعی دانشگاه فردوسی مشهد بازنشر می شوند.
-    یاداشت های برتر در مجموعه ای ویژه، منتشر می شود.

نحوه ارسال آثار:
دانشگاهیان علاقه مند می توانند آثار را همراه با مشخصات اعلام شده ، از طریق راه های ارتباطی زیر ارسال نمایند.
ارایه آثار به  آی دی @ffum1399 در شبکه های اجتماعی
رایانامه