به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد، اختتامیهٔ دومین رویداد ملی استارتآپی کارآفرینی اجتماعی با محوریت ازدواج و تحکیم بنیان خانواده در تاریخ جمعه ۱۶ اردیبهشتماه ۱۴۰۱ برگزار شد. در دویم رویداد ملی کارآفرینی اجتماعی شرکت کنندگان راه یافته به بخش مسابقه طی دو روز در کارگاه ها و جلسات فشرده با مدرسان و مرییان، شرکت کرده و طرح های خود را برای مرحله داوری آماده کردند. در مراسم اختتامیه شرکت کنندگان طرحهای خود را با حضور هیات داوران ارائه کردند و پرسشوپاسخ و نقد و بررسی طرح ها توسط داوران انجام شد.
دکتر علیاصغر سعدآبادی، عضو هیئتعلمی دانشگاه شهید بهشتی، دکتر غلامرضا حسنی درمیان، عضو هیئتعلمی گروه علوم اجتماعی دانشگاه فردوسی مشهد، دکتر سیدمحسن اصغری نکاح، عضو هیئتعلمی گروه روانشناسی و مدیر فرهنگی و فعالیتهای داوطلبانهٔ دانشگاه فردوسی مشهد، مصطفی مکارم، مدیرعامل شتابدهنده کسبوکار دانشگاه فردوسی مشهد و جواد بهادرخان، مشاور خانواده و ازدواج، داوران این مسابقه بودند.
دکتر سیدمحسن اصغری نکاح، دبیر رویداد و مدیر فرهنگی و فعالیتهای داوطلبانهٔ دانشگاه فردوسی مشهد، گفت: دانشگاه فردوسی مشهد جهتگیری خاصی در مسائل خانواده دارد. جهتگیری خانوادهمحور ما این است که متخصصان و دانشگاهیان را با مسائل جامعه درگیر کنیم و مسئولیت اجتماعی، فرهنگی و تخصصی با زمینهسازی برای ایدهورزی و ارائهٔ راهحل و کمککردن به رشدکردن و عملیشدن راهحلها در بستر اجتماعی انجام گیرد.
وی درخصوص نحوهٔ برگزاری رویداد اظهار کرد: این رویداد از دیماه در جریان بوده و در پذیرش اولیه، ۴۶ ایدهٔ پذیرفتهشده موردبررسی قرار گرفته و از بین آنها ۲۴ ایده انتخاب شدهاند. هیچیک از تیمهایی که به مراحل بالاتر راه پیدا نکردند، حذف نشدند؛ بلکه در یک ماراتن تخصصی همراه با مربیان تخصصی کسبوکار، ایدهها را ورز دادهاند.
دکتر اصغری نکاح در ادامه گفت: در این مسیر کارگاههای بسیاری برگزار شده و مربیان با این که متخصص بودند، از متخصصان دیگر برای آموزش و راهنمایی گروهها کمک گرفتند.
در ادامه مراسم دکتر محمدعلی اسلامی، مدیرکل پشتیبانی امور فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، در سخنانی به صورت ویدئوکنفراس، با اشاره به تلاش معاونت فرهنگی وزارت علوم بر دستیابی به اهداف مندرج در اسناد بالادستی گفت: نکتهای که در این دوره از فعالیت وزارت علوم و معاونت فرهنگی آن بسیار پررنگ است، این است که تلاش کنیم مطابق آن چیزی که در اسناد بالادستی ما قرار دارد، بهویژه دانشگاه اسلامی گام دوم انقلاب اسلامی، یک رشد متوازن در دانشجویان اتفاق بیفتد.
وی ادامه داد: در کنار رشد علمی، رشد فرهنگی و سیاسی نیز بتواند بین تمام دانشجویان اتفاق بیفتد. رشد تکمتغیره متنوع نیست. تلاش میکنیم تا رشد همهجانبه وجود داشته باشد. نکته دوم این است که بتوانیم همافزا عمل کنیم.
دکتر اسلامی خاطرنشان کرد: یکی از رسالتهای ما این است که سعی کنیم ظرفیتهای گرانبهایی را که در دانشگاههای کشور داریم، در کنار تشکلهای دانشجویی و تمام ظرفیتهای پرشمار دانشجویی پویاتر کنیم و رشد متوازن آنها بتواند رخ دهد. از همین جهت این رویداد کارآفرینی اجتماعی و مسئلهٔ ازدواج بسیار مهم و کلیدی است.
در ادامه مراسم دکتر رضا لطفی، معاون پژوهشی دانشگاه فردوسی مشهد، گفت: کارآفرینی مسیری بسیار طولانی، مهم و ارزشمند است. کارآفرینان استارتآپی باید مسئله را بهخوبی تعریف کنند و اینکه از چه ابزارهایی برای حل مسئله میتوان بهره برد و خیلیخوب تلاش کنند تا خیلیخوب نتیجه بگیرند. توصیه من به شما این است که طبق گفتهٔ مقام معظم رهبری، مماس با مسائل جامعه حرکت کنیم.
در بخش پایانی این رویداد از تیم داوری و مربیان این رویداد تقدیر شد و نتایج دومین رویداد ملی استارتآپی کارآفرینی اجتماعی با محوریت ازدواج و تحکیم بنیان خانواده به شرح زیر اعلام و از برگزیدگان تقدیر شد:
تیم اول: سنگ صبور
تیم دوم: مهرآفرینان سرزمین سکوت
تیم سوم: سقف
تیم چهارم: مروارید شهر
خبرنگار باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد: حانیه ظریف
دبیر کارگروه پوشش خبری: یگانه تقیزاده
{jcomments on}
نوشتن دیدگاه