561b423d19f8e78b411dd8e1d79e6427

دکتر احد ضابط رئیس دانشگاه فردوسی مشهد طی حکمی، دکتر محمدعلی وطن دوست حقیقی مرند عضو هیات علمی گروه آموزشی فلسفه و حکمت اسلامی دانشکده الهیات و معارف اسلامی را به سمت مدیر فرهنگی و فعالیت های داوطلبانه دانشگاه منصوب کرد.

در حکم رئیس دانشگاه آمده است:

با سلام و احترام

بنا به پیشنهاد معاون محترم فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی دانشگاه و با عنایت به مراتب تعهد، تجربه و شایستگی‌های جناب عالی، به موجب این ابلاغ با حفظ وظایف آموزشی و پژوهشی به مدت دو سال به عنوان «مدیر فرهنگی و فعالیت های داوطلبانه دانشگاه» منصوب می‌شوید. امید است با اتکال به خداوند متعال و در پرتو الطاف حضرت رضا (ع) در مسیر تحقق اهداف دانشگاه و نظام مقدس جمهوری اسلامی موفق باشید.

احد ضابط

رئیس دانشگاه فردوسی مشهد