photo 2023 11 22 13 49 43

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد، نشست صمیمانه با والدین دانشجویان نوورود به همت دفتر فعالیت‌های فرهنگی خانواده‌محور دانشگاه فردوسی مشهد برگزار می‌شود.
این برنامه با حضور سیدمحسن اصغری نکاح، عضو هیئت‌علمی گروه روان‌شناسی، سکینه سلطانی، عضو هیئت‌علمی گروه روان‌شناسی و رئیس پلی‌کلینیک مشاورۀ دانشگاه و سیدحسین موسوی، رئیس مرکز رشد و معاون پارک علم و فناوری دانشگاه فردوسی مشهد، در تاریخ 3 و 10 آذرماه 1402 برگزار می‌شود.
محورهای گفت‌وشنود شامل مهارت‌های تعامل همدلانۀ والدینی با جوان امروز، نقش تعاملی دانشگاه و والدین در تسهیل ازدواج جوانان و ظرفیت‌های دانشگاه برای اشتغال و کارآفرینی دانشجویان می‌شود. همچنین برنامه همراه با بیان تجربۀ چند زوج دانشجوی کارآفرین دانشگاه، اجرای تئاتر طنز و پرسش‌وپاسخ است.
برنامۀ زمانی برگزاری برنامه به شرح زیر است:
جمعه، سوم آذرماه:
ساعت 9-14 دانشکدۀ مهندسی
ساعت 17-21 دانشکده‌های علوم، کشاورزی، منابع طبیعی و معماری و شهرسازی
جمعه، دهم آذرماه:
ساعت 9-14 دانشکده‌های علوم اداری و ادبیات
ساعت 17-21 دانشکده‌های علوم تربیتی، الهیات، حقوق و علوم سیاسی، علوم ریاضی، دام‌پزشکی و علوم ورزشی

والدین محترم دانشجویان جهت شرکت در نشست صمیمانه با والدین دانشجویان نوورود لازم است حتما قبل از حضور از طریق شماره تماس 09922634870 ثبت نام داشته باشند.

خبرنگار باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد: یگانه تقی‌زاده