دانشجوی فعال فرهنگی گفت: اگر دانشجو به مباحث پرورشی توجه نکند، تک بُعدی میشود و رشدی نخواهد داشت. همچنین ما مجموعهای از آرمانهای جمعی داریم که باید برای آنها قدم برداریم.
طاهره سادات بهرهمند در مصاحبه با خبرنگار باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد در ارتباط با طیف فعالیت های خود بیان کرد: ورودی ۹۷ رشته فقه و حقوق هستم و از روز اول حضورم در دانشگاه تا به حال، مسئولیتهای مختلفی از جمله دبیری شورای صنفی دانشکده الهیات و دبیری کمیته روابط عمومی شورای صنفی دانشگاه داشتهام. همچنین عضو بسیج دانشجویی و انجمن علمی فقه و حقوق هستم. در نشریات دانشجویی هم فعالیت دارم و در حال حاضر سردبیر و مدیر مسئول نشریه گنجینه ثقلین و سردبیر نشریه صدف شورای صنفی دانشگاه هستم.
وی ادامه داد: در حال حاضر خبرنگار فارس هستم. چون احساس کردم در جامعه فعلی، جنگ، جنگ رسانه است و بر اساس وظیفه لازم است وارد این فضا شوم. علاوه بر این، خیلی از اتفاقات وجود دارد که به آنها پرداخته نمیشود و در نتیجه ممکن است زندگی افرادی تحت تأثیر آن قرار بگیرد. همه این مؤلفهها باعث شد که وارد فضای خبرنگاری شوم و تلاشم این است که حق و حقیقت، تبعیضها، شبهات و مسائل این چنینی را آشکار کنم. علاقه اصلیام حوزه فرهنگ است و در سرویس فرهنگی فارس فعالیت میکنم. در روزنامه اینترنتی حق نیز در همین حوزه حضور دارم.
خبرنگار خبرگزاری فارس تصریح کرد: فعالیتهای فرادرسی باعث میشود تجربیات جدیدی برای انسان به وجود بیاید و با چالشهای جدیدی روبرو شود که سخت است؛ اما نتیجه خوبی خواهد داشت. دانشجو باید علاوه بر آموزش، به مباحث پرورشی هم اهتمام بورزد.
وی همچنین افزود: از لحاظ شخصیتی، کسی که فعالیت میکند، صبر را بیش از پیش یاد میگیرد و همچنین پشتکارش بیشتر میشود. توانایی ارتباط با افراد مختلف و طیفهای فکری گوناگون را پیدا میکند و مدیریت بحران را میآموزد.
بهرهمند درخصوص تاثیر فعالیتهای فرادرسی خاطرنشان کرد: این فعالیتها بر شخصیتم تاثیر گذاشتند. از طرفی ممکن است بسیاری از این فعالیتها باعث گرهگشایی از زندگی افراد مختلف شود و ما را به آرمانهای جمعیمان نزدیک کند.
این دانشجوی فعال فرهنگی بیان کرد: متأسفانه انفعال در جان همنسلان من رخنه کرده و نسبت به بسیاری از مسائل بیتوجه شدهایم. در حالی که هر عملی در دنیا رخ میدهد، پیامدهایی دارد که در زندگی همه انسانها اثرگذار است. لازم است کمی پویاتر در زندگی قدم برداریم و نسبت به اتفاقات بیتوجه و بیتفاوت نباشیم.
وی در پایان بر لزوم افزایش مهارتها تاکید کرد: همه ما معتقدیم که منجی حقیقی ما انسانها، حضرت مهدی(عج) روزی خواهند آمد و به یارانی توانا در زمینههای مختلف نیاز دارند. انسانهای تک بُعدی نمیتوانند در مسیر یاری ایشان به خوبی قدم بردارند. لذا امیدوارم که به امید خداوند بتوانیم در زمینههای مختلف مجهز و مسلح شویم تا از قدم برداشتن در رکاب ایشان جا نمانیم.
خبرنگار باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد: مجید نجفی
نوشتن دیدگاه