عضو هیئت داوری مسابقه ملی شهر و کرونا گفت: کرونا تبدیل به یک دغدغه مهم در زندگی روزمره ما شده است. در این مسابقه قصد داریم بحران روابط انسانی و فاصلههایی را که در جامعه و در حیطه گستردهتر بین کشورها و مردم گذاشته شده، در فضای شهری به تصویر بکشیم.
مهدی پورعبادی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد اظهار کرد: تاکنون بیشتر داوری جشنوارههای منطقهای مانند شهرداری مشهد را به عهده داشتهام. یا مثلا هنگامی که دورههای هنری برخی اساتید به اتمام میرسید و قصد داشتند نمایشگاهی از آثار هنرجویانشان برگزار کنند، از من برای داوری آثار هنرجویان دعوت میشد. مسابقه ملی شهر و کرونا، اولین تجربه داوری من در عرصه ملی است و جذابیت موضوعی بالایی برایم داشت.
وی ادامه داد: معیارهای داوری برای این جشنواره با توجه به گزینش داورها در دو بعد فنی و هنری بوده است. و هر داور بر اساس معیارهای شخصی و تجربی خود، فاکتورهایی را در نظر گرفته و آثار را نقد و بررسی میکند.
این عضو هیئت داوری مسابقه ملی شهر و کرونا درخصوص معیارهای داوری افزود: یکی از معیارهایی که برای ما وجود دارد، شیوه نشان دادن کرونا در یک فضای شهری است. مثلا جشنوارهای که از شرکت کنندگان میخواهد بیماری کرونا را از منظر پزشکی بررسی کنند، معیارهای داوری متفاوتی با ما دارد. مسابقه شهر و کرونا ابعاد گستردهتری دارد، چون به فضای عمومی شهر می پردازد.
مهدی پورعبادی درباره زمان داوری آثار خاطرنشان کرد: هنوز چیزی از آثار به دست ما نرسیده و فعلا فقط فراخوان پخش شده است. چون داوری آثار هفته اول دی ماه اتفاق میافتد. شاخصهایی که هر داور بر اساس آنها امتیاز میدهد عبارتند از شاخصهای بصری، فنی، هنری، دیداری و تکنیکی تا به تعداد عکس مشخصی برسیم و پس از برگزاری نمایشگاه مجازی، در نهایت برندهها اعلام شوند.
خبرنگار باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد: یگانه تقی زاده
نوشتن دیدگاه