دبیر اجرایی مسابقه عکاسی قاب تاریخی گفت: در شرایط شیوع بیماری کرونا، سفر کردن و بازدید از آثار تاریخی شهرهای مختلف بسیار سخت شده است. برای همین بزرگ‌ترین هدف ما از برگزاری این مسابقه این بود که یک سفر مجازی به شهرهای مختلف داشته باشیم.

یگانه جعفری در مصاحبه با خبرنگار باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد بیان کرد: اخیرا مسابقات عکاسی زیادی در دانشگاه با محورهای مختلف برگزار شده است. این امر، ما را تشویق به برگزاری یک مسابقه عکاسی با محوریت آثار تاریخی کرد.

وی ادامه داد: از آنجایی که دانشجویان و به خصوص ورودی‌های جدید نتوانسته‌اند یکدیگر را ببینند و ارتباط برقرار کنند، سعی کردیم با برگزاری این مسابقه و شناساندن شهرها و مکان‌های تاریخی مختلف، این شناخت و ارتباط را ایجاد کنیم.

این دانشجوی تاریخ و تمدن ملل اسلامی درخصوص معیارهای داوری این مسابقه تصریح کرد: مسابقه به صورت حرفه‌ای و همراه با معیارهای داوری سخت‌گیرانه نیست. معیارهای اصلی ما این است که عکس توسط خود دانشجو گرفته شده و از کیفیت مطلوبی برخوردار باشد.

جعفری درباره میزان استقبال از مسابقه اظهار نمود: استقبال تا الان خوب بوده و دانشجویان از رشته‌ها و شهرهای مختلفی شرکت کردند که نکته مثبت این مسابقه محسوب می‌شود. یکی از مواردی که باعث شد استقبال از مسابقه رضایت‌بخش باشد، کلیپ‌هایی بود که اساتید از خودشان به اشتراک گذاشتند و دانشجویان را تشویق به شرکت در این مسابقه کردند.

وی افزود: اگرچه اکثر تصاویر با دوربین معمولی تلفن همراه گرفته شده‌اند، اما سطح آثار به طور کلی، خوب است. آثار تاریخی بسیار اصیل و قدیمی‌ای انتخاب شده و چند عکس هم با دوربین حرفه‌ای گرفته شده‌اند.

 

 

 

خبرنگار باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد: یگانه تقی زاده 

نوشتن دیدگاه

ارسال