سومین دوره لیگ ملی نوآوری در تاریخ ۲۵ اردیبهشت ماه ۱۴۰۰ به همت انجمن های علمی دانشجویی و گروه نوآوری دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد.
به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد؛ رئیس دانشگاه فردوسی اظهار کرد: نوآوری از عرصه های جدیدی است که به آن ورود پیداکرده ایم. باتوجه به اینکه دانشگاه به دنبال بین المللی کردن و مسئولیت سازی اجتماعی است پس در این حوزه سرمایه گذاری می کند و قصد دارد سهم خود را در عرصه بین المللی و ملی عرضه کند.
دکتر کافی ادامه داد: ضمن تشکر از همکارانم امید دارم سال به سال این ایده ها افزایش پیداکند تا کشور بتواند از این ایده ها بهره ببرد.
در بخش بعدی برنامه تیم های برگزیده در حوزه فنی مهندسی، کشاورزی و علوم انسانی معرفی شدند.
طرح آب شیرین کن هیبریدی خورشیدی بهبود یافته با فناوری نانو، تولید گلیسرول مونو استئارات با استفاده از اسید های چرب بدون حضور کاتالیست و ابزار کمک توانبخشی پنجه دست به عنوان طرح های برگزیده حوزه فنی مهندسی انتخاب شدند.
طرح های برگزیده در حوزه کشاورزی شامل سیستم کشت تلفیقی توت فرنگی، تولید پایه گل رز شاخه بریده پیوندی به روش stenting، تولید گردو پیوندی به روش hotcable ،استفاده از ضایعات پر مرغ کشتارگاهی در تولید پلاستیک زیستی تجزیه پذیر، تولید غذای سگ کوچک با پسماند غذای رستورانی، گلدان الیاف دار پشمی زیست تخریب پذیر تعدیل کننده دما و ارزیابی کارایی انواع مواد جاذب رطوبت بودند.
همچنین طرح هایی با عنوان آکادمی نوآک، مرکز سلامت کوانتومی، سامانه جامع املاک و
عروسک ربات تعاملی روبوساپ جز طرح های برگزیده حوزه علوم انسانی قرار گرفتند.
در انتهای برنامه، رئیس گروه نوآوری دانشگاه فردوسی مشهد بیان کرد: نیاز است واژه نواوری متناسب با نیازهای جامعه بازتعریف شود و نوآوری تنها در حوزه فناوری معنا ندارد؛ بلکه در دیگر حوزه ها هم می توان از ان بهره گرفت.
دکتر سلیمی ادامه داد: همانطور که تجربه های جهانی نشان می دهد که نوآورانه اندیشیدن راه حلی درست است برای رسیدن به هدف هایی که نیاز است در بازه زمانی کوتاه تر به دست آید.
خبرنگار باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد: زهرا باغبان
عکاس باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد: مریم بابایی
نوشتن دیدگاه