عضو هیئت علمی گروه مهندسی مواد دانشگاه فردوسی گفت: دانشگاه نباید برایتان تنها محل کسب علم باشد؛ بلکه باید زمینه رشد در دیگر زمینهها را نیز فراهم کند.
به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد، در روز پنجشنبه 13 آبان ماه 1400، نشست دانشجوی دیروز، استاد امروز با محوریت انتقال تجربه و با حضور دکتر قاسم براتی، عضو هیئت علمی گروه مهندسی مواد دانشگاه فردوسی برگزار شد.
در این جلسه، دکتر براتی ضمن معرفی خود، در ابتدا از چالشهایی که در دوران دانشجویی از کارشناسی تا دکتری با آن مواجه شده بود، سخن گفت.
وی عضویت در تشکلهای دانشگاهی و غیردرسی را واجب دانست و بیان کرد: در زندگی تنها زمانی میتوانی موفق شوی که هدف داشته باشی. هدف من از لحظه ورود به دانشگاه، شغل استاد دانشگاه بود. در این راه زحمت کشیدم و شکستهایی زیادی داشتم که برایم باعث کسب تجربه شد.
این عضو هیئت علمی گروه مهندسی مواد دانشگاه فردوسی درخصوص مهاجرت به کشورهای خارجی عنوان کرد: از نظر من، رفتن از ایران تنها دلیل پیشرفت نیست. چندین دعوتنامه از دانشگاههای مختلف جهان داشتم، اما ایران را انتخاب کردم و با اینکه میتوانستم عضو هیئت علمی دانشگاههای امیرکبیر و صنعتی شریف تهران باشم، فردوسی مشهد را برگزیدم.
وی درباره علت اینکه چرا دانشجوهای مقطع کارشناسی نمیتوانند با دستگاههای آزمایشگاهی کار کنند، تصریح کرد: با توجه به امکانات کمی که در دانشگاههای ایران وجود دارد، اولویت با مقطع ارشد و دکتری است. دلیل دیگر این است که دانشجوی کارشناسی باید پایه و بیسی را آموزش ببیند تا بتواند وارد آزمایشگاه شود.
وی افزود: با اینحال، تز آموزشی من این است که دانشجوی کارشناسی نیز کار با دستگاهها را یاد بگیرد و در آزمایشگاه حضور داشته باشد.
قاسم براتی درخصوص انتخاب گرایش تحصیلی در مقطع ارشد و دکتری اظهار کرد: در دورههای ارشد و دکتری، به دنبال گرایش موردعلاقه خود بروید. البته گرایش سرامیک، شناسایی و خوردگی از نظر بازار کاری که دارد، برای خانمها میتواند مفیدتر باشد.
شایان ذکر است که علاقه مندان می توانند از طریق لینک ضبط شده https://vroom.um.ac.ir/per50qwy7qnx/?OWASP_CSRFTOKEN=ce511af39b7f87d5a92d8b9644f04c9803e4b946a4dad25834f9aedf1eaa9cec این نشست را مشاهده کنند.
خبرنگار باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد: سحر کارگر
دبیر کارگروه پوشش خبری: یگانه تقی زاده
نوشتن دیدگاه