دبیر اجرایی مسابقه ملی دومینو عددی گفت: دانشجویان باید علاوه بر درس خواندن‌ مهارت‌هایی از قبیل انجام کار تیمی، روابط اجتماعی‌ و کار با انواع نرم‌افزار‌های مرتبط با رشته خود را بلد باشند و تک‌بعدی رشد نکنند.
محمد طاهری در مصاحبه با خبرنگار باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد بیان کرد:‌‌ بازی دومینو در چین باستان ابداع شده است و شیوه مدرن آن از قرن 18 به بعد در ایتالیا رواج پیدا کرد.
وی ادامه داد: ما تا قبل از شیوع بیماری کرونا‌ هرساله مسابقات دومینو را داشتیم، اما در دو سال اخیر به‌علت افزایش ویروس کرونا موفق به انجام این مسابقه نشدیم. امسال با توجه به هفته پژوهش، داشتن وضعیت بهتر، حمایت‌های معاونت پژوهشی و حضور انجمن‌ها در دانشکده نظر بر این بود که این مسابقه انجام شود.
دبیر اجرایی مسابقه ملی دومینو عددی در رابطه با داوران مسابقه اظهار کرد: سرداور این مسابقه بنده هستم و دیگر داوران نیز کسانی هستند که تجربه بازی در این مسابقه را داشته‌اند، کلاس‌هایی برای آمادگی و یادگیری شرکت کرده‌اند و نیز از اعضای فعال شورای مرکزی انجمن هستند.
وی افزود: هدف از برگزاری این مسابقه همزمان بودن این بازه با هفته پژوهش است. ما توانستیم بعد از دو سال با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی با دانشجویان فضایی دوستانه و امیدی برای فعالیت آنان در دانشکده داشته باشیم.
محمد طاهری خاطرنشان کرد: ما نیاز داریم دانشجویان با فعالیت‌های علمی آشنا شوند و این مسابقه بهانه‌ای برای تخلیه هیجان، یادگیری کار تیمی، جذب نیروهای خوب و فعال، دور هم بودن و ایجاد فضایی صمیمانه است.

خبرنگار باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد: سحر کارگر
دبیر کارگروه پوشش خبری: یگانه تقی‌زاده

نوشتن دیدگاه

ارسال